Грешка си, јас мислам најдобар и најфаца турски глумец е...Добра е богами, ја следам од првата епизода.Си ја следам на Сител и неќам да гледам на јутуб, нема да биде интересно после.
Али Клешта најјак, ради него најмногу ја сакам серијава инаку овој Езеел ко вештачки некако ми е без врска лик.
Ненормално е hot. И кој swag го има човекот, нешто невидено.Грешка си, јас мислам најдобар и најфаца турски глумец е...
По информацииве од прва рака (чичко гугл) најпознат е,а истото мислење го делам и јас дека е еден од најдобрите...
Мене па Бахар ми е интересен гласот мислам дека и се совпаѓа )))))Ненормално е hot. И кој swag го има човекот, нешто невидено.
Серијава е мнооогу добра.
Ме иритира фактот што е синхронизирана, има некои што многу лошо зборат (пример Бахар! ЛЕЛЕ! Нервира, не можам да ја слушам) ама воглавном е добра. На турциве свака им част за глумата, многу добро глумат сите.
Не се поднесва у пм.Мене па Бахар ми е интересен гласот мислам дека и се совпаѓа )))))
И јас така мислам дека добро глумат , а и синхронизацијата не е лоша добра е ....
Тој Рамиз тиквар невиден.Отиде Ќамил а?
Езел претерува со оние негови неконтролирани испади а и Мелиха ми оди на нерви
Сепак, вујче Рамиз - цар
Ептен погрешно го имаш протолкувано Рамиз, јас мислам дека е најпаметниот човек.Тој Рамиз тиквар невиден.
Верност е или да одиш кон некого ИЛИ ДА БЕГАШ ОД НЕКОГО!
Ја незнаев дека да бегаш од некого верност е
Да, ама некогаш знај и глупост да лупни!Ептен погрешно го имаш протолкувано Рамиз, јас мислам дека е најпаметниот човек.
Сепак и малце го форисраат тро фазла дека на филм , ама во глобала најпаметен е во филмов ))
Си има и тоа некое свое метафорично значење. Паметен е стариот. Некогаш ни јас не го разбирам што сака да каже ама како што реков и тие негови "неразбирливи" фрази си имаат свое значење.Тој Рамиз тиквар невиден.
Верност е или да одиш кон некого ИЛИ ДА БЕГАШ ОД НЕКОГО!
Ја незнаев дека да бегаш од некого верност е