Extant

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Ја изгледав првата епизода и многу ми се допадна. Дури на моменти заборавив дека Хали Бери ја глуми една од главните улоги. Да видам дали ќе го одржи тој впечаток и понатаму, или ќе кикснат негде. Сега за сега сум доста возбуден за серијалов и едвај чекам нова епизода. Ако успеам да фатам добар livestream ќе ја гледам денес втората епизода :)

Мхм, што знам, солиден пилот, премногу сци фи а тоа мене ми се допаѓа.

Последно од сци фи што сум гледал ми е Almost Human која ја прекинаа после една сезона, а имаше одлична тематика и неколку одлични епизоди.

Ќе ја продолжам

И втората добра.. одлично распакување без клишеа за нешто поголемо. Ми лајки, сеа за сеа.
Башка поскапата продукција и дава голема сериозност што за мене е као must за сајфај.

Ми делува дека таква ќе биде цела сезона со чат пат некое откритие или случка. Се гледа дека е лесна серија за тепање време. :)

На крај краева ако здосади ќе ја прекинам. The Leftovers од летниве до сега изгледа како најквалитетна.

UndQ8Ui.png

:unsure:

Interesna e za tepanje vreme, nema da ima golemi slucuvanja vo serijava. Se gleda toa uste po prvite nekolku epizodi. Sega- zasega ima nadez deka ke se razvie vo dobar plan i nema da ja prekinat.

Baska, podobra mi e od Almost Human :p

Многу ме потсеќа на Kyle XY по атмосферата. Ама некако ко со сила да ги гледам епизодите. Се надевам ќе успеам да стигнам до крај на сезонава.

One man show е серијава, само Хали Бери штрчи некако со глума. Квалитетот на другите е во рангот на Sy Fy каналот.

Една сезона ќе комплетирам веќе кога сум ја почнал а и не е лоша, за повеќе ми нема некако lasting appeal.

Интересен им беше стартов на вторава сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom