Exit 2010

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
И Панк легендите (сега изметализирани ептен) The Exploited исто така на Exit, а ден порано на 09.07. се во Осијек.

4451479239_364386c8a7_b.jpg

Да да, само не ми се свиѓа што оваа година ги враќаат на исто днб и дабстеп артистите, лани искинаа со дабстеп а и впечатокот беше многу попозитивен од порано кога го потеа со днб и чкарт вокали, но тоа е...легендите пендулум ќе се испоштуваат како и да е, ама joker Има да ја развали цела тврдина...очекував пак некој од каспа/руско бандата, арно ама бјуриал да го донесат би било доволно...
И да, за инат на оној фегетон godhateusall ќе идам 2 пати на гуета!!! :icon_lol:
Другите артисти ми се онака, посебно мика со пичливиот глас кој осеќам дека ќе направи хепи журче, на пласибо сите ќе се хорсаат и ќе влагаат у филм "ова е тоа, ова е јакото"...ројксоп и лцд с.систем ќе бидат многу добри настапи - ќе фрчат неонки, вампирки и тако даље...ама според мене најаката журка ќе ја направи вилалобос, 6 сабајле - изгрејсонце на денс арена и 20-30 000 урлаат хаха ќе биде крваво годинава...btw lineup-от ќе се надополнува уште, сигурно!
се гледаме :wink:

Влезници за Еxit

Карти за Exit фестивал можат да се купат во Југотон по промотивна цена.
ПАКЕТ – ВЛЕЗНИЦА- ПАТ – И КАМП само 4580 денари, само влезница 3030 денари и само камп 1550 денари.

Ајде по карти дур се ефтини :pos: :pos:

Пендулум, Кемикал и Џош Винк леееееее дај да соберам 300-400 евричи па да одам.

Exploited be....Kako da ne idish?
A so se nema pari, toa e plus.Ama ke probame da soberime nesto(kolku-tolku)

Ауф, имам проблеми со собирање пари.
Мора да падне нешо на кладилница месецов или тешко идење оваа година... :toe:

PENDULUM OMG MORA SE IDE !!!11!:vozbud::vozbud::drk::drk::vozbud::vozbud:

Бог да чува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom