Exclusive глупости, кичерај и сељанштана

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Интервју со... галерија

Водител/ка: Драга и почитувана госпоѓице Галерија, какви ексклузивни информации од македонскиот џет сет ни донесувате во ова издание на Светкслузив?

Галерија: Па, знаете вообичаени новости, Маја Хидрогеничевич повторно се тетеравеше низ скопските дискотеки после за нас непозната количина на алкохол, кој вреди да се спомне дека и одзема, (или барем таа така мисли) десет години од нејзината сегашна возрас. Исто така, нашиот уважен воградилупачки + неписмен све-во-едно симпатизер на Портокаловата партија, плус водител на вести повторно се подложи на јавно ругање и исмејување со неговите изјави, токму во оваа експлузивна емисија. Секако, не смеат да се заборават и препуцаваљките помеѓу нашите џет сет личности зачинети со пцовки кои им доликуваат само на најголемите џет сетери.

Водител/ка:

И конечно, драги гледачи, љубители на добриот здрав кич, време е за рубриката “Мамо, убаа ли сум“, powered by our sponsor - Здружение на малолетните разголени крпи за под - “Мифка“.

And now, presenting...КРИСТИНА! (придружено од фанфари во заднината)

Кристина Крстевска.
Родена на : 26.04.199 факинг 2.
Место на живеење: Скопје.
Висина : 170 см + желба да сум стварно толку
Пропорции: 84/55/85.
Хороскопски знак : Бик. - as Бик as they come
Боја на очи: Црни.
Боја на коса: Кафеава.
Училиште: Јосип броз Тито. like, totally.
Режим на исхрана: Нормален. How normal is normal?
Зависник од: Интернет, Мобилен .
Trademark - напупената уста.[SIZE=-1]©[/SIZE]

Дали си заљубена?
-Не.

Кои работи те прават среќна?
-Излегувањето, другарите. (и ревии4ката на Експлузив).

Од што се плашиш?
- Од затворен простор, клаустрофобична сум. (и да не се здебелам 6 грама)

Кој спорт најмногу го сакаш?
-Одбојка, затоа што ми е забавен.

Во кој град би сакала да живееш?
- Лос Анџелес, поради џет сетот и плажата. heeey, Skopyeah is a jet-set place too!:nesum:

Каде може да те види некој во градов?
- На кеј, Колосеум ... (освен кога wошите чичковци во пwави униформи нема да ме фатат...ама ги можам ја и нив.)

Дали некогаш би се сликала гола?
- Сега за сега не...ама за некоја година и те како...не ми е за џабе идол Sarah Le Shi

МОТО: „ Животот е модна ревија а светот е моја писта “. Or let me rephrase it: Животот е кич парада, а јас сум нејзин воџа.

Драги гледачи, тоа е се за денес, гледајте не утре во истиот термин, ви подготвивме интервју со the one and only....Галерија!:vozbud:

ВТФ?
Абе оваа Кристина заврши со мене основно и сега ми е во генерација во ЈБТ. Да ја видите само каков од има, ќе си помислите девојчево секој ден се клеца по 5 пати.
Висината е чисто јадење гоВна, јас сум 173, а таа е 2 глави помала од мене + топуци.

Дали е заљубена? Не. - Типичен одговор од фуфица што дава интервју, а има дечко, тука можеме да слушнеме како на големо ги повикува кремците да ја меркаат.

Кој спорт најмногу го сакаш? Одбојка. - Прашајте ја колку часа на физичко вежбала, а и чисто сумљам дека знае како се игра одбојка.

Не вреди да се коментира другото, ја знам типкава од мала(уште е мала) и е тука за тебе само кога и требаш нешто. Кога поминува се кријам за да не ми каже здраво и да не ме фати да ме гњави, затоа што самото нејзино лигавење од зборење ме вади од такт. Да не е татко и толку заангажиран по партии ова она, немаше шанси таа да се најде на некој портал во галерија. Мене татко ми и да ме тера да се разголувам би го одбила.
Хорибле.

:tapp::tapp::tapp: Не ми се веруваа кој се сликал за експлузиввв... :kesa:

о4ај со четворка хахаха:pos2::pos2:

go vidovte li fifi 26ka lele , za takvi luge samo besilka

ova exclusive e katastrofa kakvi gluposti davaat inaku cel im e da bidat neso kako red carpet na nova tv ako ste gledale hrvatskata ama se daaaaaaaaleku od toa a ko ke go slusnam toa "Денес посветивме малку внимание на македонскиот џет-сет..."
koj e toj get set be sve seljacista sto dosle do pari i sega se glupiraat

Деновиве не бев во можност да пратам x-ve, дај една кратка анализа/ретро и слично нека удри некој. Плс, не можам да живеам без нив и нивните x-ни информации. ()-_-()

АаааАААааа му ѕирка нешоооо, десното маде изглеа е хихихи.

3.
Антонио - Принц :pos2:

index%20golema_14.jpg
Антонио е млад Струмичанец кој што студира во во Италија, на Факултетот за мода и дизајн во Римини. Тој е голем зависник од своето друштво, журките и шетањето. Како што може да се забележи и на сесијата, теретаната му е омилено место за поминување на времето а кошарката исто така му е омилен спорт.

Што се однесува на неговото целосно „откривање“ тој тоа би го направил само или како што тој се изјасни „строго за Playboy“.

Мотото му е „Живеј го секој ден како да ти е последен“. Погледнете....

Ова е фотосесија на која МОРА да се фати сеир. :pos:
линк

И кога го прочитав сево ова се запрашав, во мене ли е проблемот? :pos:

[/quote]

колку им платил за да го сликаат лооол

леле фрик е овој бе. ако му стаат на овој барем една слика у плејбој ја токсик бој да не се викам. ц.ц.ц. шо све нема ееееееееј. :pos::pos::pos::pos::pos:

леле фрик е овој бе. ако му стаат на овој барем една слика у плејбој ја токсик бој да не се викам. ц.ц.ц. шо све нема ееееееееј. :pos::pos::pos::pos::pos:

Па, не се викаш Токсик Бој.
Или се викаш? :vozbud:

ВТФ?

Кој спорт најмногу го сакаш? Одбојка. - Прашајте ја колку часа на физичко вежбала, а и чисто сумљам дека знае како се игра одбојка.
Aбе не е до тоа колку вежбала, ја прашаа кој и е омилен спорт =))
Ја знам момичката, има отидено на 2 тренинга кај јанта, мисли дека со два тренинга се стигнува до добра фигура =))

Бај д веј, новиот водител на ексклузив ( Срџан ) е одбојкар, или барем беше до оваа година =))

Ајде да видиме кои од македонците (намерно со мала буква) сакаат да одат во хел-асс.
А ова европското на кристијан, малку да појаснам е бугарски пасош и бмв Z3 со хромирани „шкрги“ на крилата (покич, здравје) со бугарски таблички, аф корс.

Ауу Еорипијан бил Кико бе види го...
Не кажува бугарски, европски пасош вели, ебате тоа буљашот :tapp:

Ама ваа Мартина па како беше полна со себе оти “ќе идела у грчка“, пази на нашето море ќе одела :nesvest:
ако ја виде некој 100 денари да и дај за метла, да не се брука на граница без “додатна опрема“ нели.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom