Евтини авионски карти

• Креатор на темата Креатор на темата Kangaroo
  • Време на започнување Време на започнување
Не е во прашање Скопје, станува збор за Киев - Вилниус, Киев - Софија и Доњецк - Дортмунд. Куси новости во врска со Скопје се на распоред следната недела. :D

Нова линија од Скопје? Ајде израдувај не...имам во план краток одмор да не се мачам со прекачување, и да не купувам карти уште може ќе ми ја трефнете дестинацијата :D
Чекаме добри вести (y)

Нова линија од Скопје? Ајде израдувај не...имам во план краток одмор да не се мачам со прекачување, и да не купувам карти уште може ќе ми ја трефнете дестинацијата :D
Чекаме добри вести (y)

За жал, оваа дестинација нема некоја пи-ар вредност во Македонија.. :cool:

Типувам на Брисел пошто само таа дестинација ме потсеќа на не-интересна дестинација али ќе видиме до следната недела :)

Г. Гетеборг.

Ветувам дека следната рунда ќе биде поинтересна ;)

Гледам летовите може да се букираат ама на мапата нема поврзување меѓу Скопје и Гетеборг?

Гледам летовите може да се букираат ама на мапата нема поврзување меѓу Скопје и Гетеборг?

Refresh на мапата се прави секој ден, рано наутро.

Tranquilis
Во предвид и овој пост:

Чисто информативно, зошто толку летови кон Шведска (Малме, Стокхолм, па сега и Гетеборг)?
Дури и како конекција не е нешто добар, само 4 дестинации има (плус Скопје).

Tranquilis
Во предвид и овој пост:

Чисто информативно, зошто толку летови кон Шведска (Малме, Стокхолм, па сега и Гетеборг)?
Дури и како конекција не е нешто добар, само 4 дестинации има (плус Скопје).

Популарноста (профитабилноста) на дестинациите најмногу зависи од интересот за патување до дестинацијата и куповната моќ на патниците. Во случајот на Шведска, дестинацијата е Скопје, не Гетеборг.

Мислам дека повеќето тука би се изненадиле во поглед на профитабилноста на повеќето дестинации. Во 90% од ситуациите реалноста е прилично различна од резонирањето на просечниот Македонец (кој живее во Македонија).

Жалам што се изразувам во завиена форма, темата за мене лично е деликатна од правен аспект ;)

Популарноста (профитабилноста) на дестинациите најмногу зависи од интересот за патување до дестинацијата и куповната моќ на патниците. Во случајот на Шведска, дестинацијата е Скопје, не Гетеборг.

Мислам дека повеќето тука би се изненадиле во поглед на профитабилноста на повеќето дестинации. Во 90% од ситуациите реалноста е прилично различна од резонирањето на просечниот Македонец (кој живее во Македонија).

Ахаааа.... Муабетов ме потсеќа на Холанѓаните во Охрид, 80-тите и рани 90-ти, полн беше градот со нив (добри времиња...).
Единствено можам да шпекулирам дека има врска субвенцијата од Владата, и нивната желба за промовирање на туризам.

Жалам што се изразувам во завиена форма, темата за мене лично е деликатна од правен аспект ;)
Разбирливо ;)

P.S.
Се извинувам за малку off-topic.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom