Евровизија 2016 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.irishexaminer.com/examvi...aliopi-singing-about-doner-kebabs-399307.html

Цел твитер е полн со заебанции дека Калиопи за донер пеела...
Калиопи бар на друг јазик пееше па има барем алиби, а што да каже Лена (таа што победи за Германија пред неколку години) која пееше на Англиски и викаше Love my anus straight and true :pos:

Иначе вчера според мене врв на целата манифестација беше тоа бебето во пелени што се појави на крајот на Белоруската песна :pos: што к.. беше тоа ја не знам :pos:

Последно уредено:
Бугарија ќе тепа, одлична е песната <3
И додека праќаме идиотизми како Дона, ќе биде вака...

Eurovision Song Malta
Поддржано ·
Македонија + Малта ‪#‎ComeTogether‬.
Вечерва, гласајте за "Walk on water", песна под реден број 22, со вртење на бројот 1491 22, или со испраќање СМС со текст "22" на бројот 149101.
Стиснете "лајк" и споделувајте за да ја покажете вашата поддршка за Ира и можете да освоите лет до Малта!
:pos:

Море кај може во Македонија да се уплати тикет за ESC? Некако Израел ми делува ко да ќе изненади, а 125 му е коефициент за победа.

Иако и руската е супер песна ипак бугарскава е 2 класи над неа. Голем мерак ќе ми се напраи ако тепа Поли.

Иако и руската е супер песна ипак бугарскава е 2 класи над неа. Голем мерак ќе ми се напраи ако тепа Поли.
Каква бугарска бе. На ништо не личи

Мој тип
Франција, Шведска, Австралија, Русија, Белгија

Леле готово ме убеди...
Не се ни трудам да те убедвам. Туку си кажвам дека е кичерај Бугарската.

А за фаворити си има мерила и овие шо ти ги набројв котираат високо.
Уште една рунда зад нив би биле Азербејџан, Ерменија, Италија, Шпанија, Полска, Малта ама Бугарија трудно.

Не се ни трудам да те убедвам. Туку си кажвам дека е кичерај Бугарската.

А за фаворити си има мерила и овие шо ти ги набројв котираат високо.
Уште една рунда зад нив би биле Азербејџан, Ерменија, Италија, Шпанија, Полска, Малта ама Бугарија трудно.
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Океј богу на музичката критика, него вечер те викнаа за у жири у МТВ ?

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Океј богу на музичката критика, него вечер те викнаа за у жири у МТВ ?
Чоек шо ти е проблемот, дај олади живци малце, само за ништо се палиш и се силиш, демек ти ако кажеш мислење во право си а ако друг има поинаков вкус ондак одма е копиљ и глуп е ко коњ.

И јас лично исто не разбирам што гледате во Бугарската песна ама ете разбирам дека на повеќето им се свиѓа, исто ко за Украинската што ич не е по мој вкус а знам дека ќе биде во топ 3. Поли беше топ привиот пат кога настапуваше а оваа година и мене ми е кичерајска, настапот и имиџот и е жими се ко на ф..инг Џедвард на времето кога пееа липстик, дури и позадината е иста со тие што играат
ER_5252.jpg

а и воопшто што и е песната? О дај ми љубовта, о дај ми љубовта, о дај ми љубовта. Цело време тупите како ние само за Дони и Нинанајни и Црно и Бело сме пееле а за оваа паѓате во несвест, е шо ова демек нешто посодржајна песна е?

Чоек шо ти е проблемот, дај олади живци малце, само за ништо се палиш и се силиш, демек ти ако кажеш мислење во право си а ако друг има поинаков вкус ондак одма е копиљ и глуп е ко коњ.

И јас лично исто не разбирам што гледате во Бугарската песна ама ете разбирам дека на повеќето им се свиѓа, исто ко за Украинската што ич не е по мој вкус а знам дека ќе биде во топ 3. Поли беше топ привиот пат кога настапуваше а оваа година и мене ми е кичерајска, настапот и имиџот и е жими се ко на ф..инг Џедвард на времето кога пееа липстик, дури и позадината е иста со тие што играат
ER_5252.jpg

а и воопшто што и е песната? О дај ми љубовта, о дај ми љубовта, о дај ми љубовта. Цело време тупите како ние само за Дони и Нинанајни и Црно и Бело сме пееле а за оваа паѓате во несвест, е шо ова демек нешто посодржајна песна е?
А шо па ти тука најпаметен ми се праиш ?
Ја у мојот пост си го кажав моето мислење, ни прозвав некој, ни реков дека некој дека греши, а ја дека сум у право и баш затоа ме накурчи коа ме цитираше да ми каже како ја појма сум немал, а глеам еве вие двајцава шо давате дефиниции за тоа шо и кој е кич сте убер квалификувани и паметни.
Ја еве се извинувам шо ве цитирам вас ооооо вие моќни сезнајковци.

Километарски пост за тоа дека бугарската била кич. А која песна на Евровизија не е кич бе ?

Не му се свиѓал текстот, о дај ми љубовта му било глупо.
Ај чекај сеа ќе и ѕвонам на Поли наредна година коа ќе ја праќаат текстот на песната да и биде разработка на ликот на Раскољников од Злосторство и казна, бива така ?

Милион постови за тоа како на сите им се свиѓа бугарската и вие мудреци баш со мене најдовте да се убедувате и да ме цитирате.
Ај бркајте си работа.

:facepalm:

Леле чоек жими се си имаш проблеми нешо со нервите, не могуче кои драми ги направи од чисти глупости. :facepalm:

Дури и Белорусија е подобра од бугарската ако правиме муабет. :icon_mrgr:
Вчера до пола ја преслушав втората вечер и на Австралија ми се свиѓаше песента, а богами и пејачката.
Словенката пак какви бомби имаше. Ми го одзеде вниманието не ја ни слушав. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom