Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Лелее вчера темава имаше 30 страни, денес 80. Машала.

Много т'жно! :( Не мога да проумеја как д'ржави, којто имаха слабо представјане са на финала, а ние не! Какво прави Македонија сред финалистите, а Босна и Херцеговина??? За пореден п'т се убеждавам, че това е крајно политически конкурс! Б'ЛГАРСКАТА ПЕСЕН ЗАСЛУЖАВАШЕ ФИНАЛ, СОФИ БЕШЕ ЖЕЛјаЗНА! Мај е крајно време Б'лгарија да спре да участва в този така ''престижен'' конкурс. Европа изобшто не разбираш от музика!!! В'преки резултатите за мен Софи си остава победител!

:pos: Европа не се разбирала од музика :pos: Торентентентентен торентентентен

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LAe-hMyOK7E

На Калиопи одма и рипна репутацијата од во последните фаворити за освојување на Евросонг полека оди на горе бравос!! :vozbud:

На Калиопи одма и рипна репутацијата од во последните фаворити за освојување на Евросонг полека оди на горе бравос!! :vozbud:

а кај се гледа инаку ова? фаворити, маворити???

253984_232930686734080_195224970504652_970704_7023376_n.jpg

Некој убаво си поминува во Баку :icon_lol:

Можеби сум една од ретките ,но мене песната на Шведска не ме импресионира ,и се надевам дека нема да победи.
Истото важи и за Србија.
Фала БОГУУУУУ некој со исто мислење како мене.
Лане Моје беше едно 355 пати поубава песна, а за шведксата нејќам ни мубает да правам.....со потезите на сцена што ги правеше мислев дека аеробик вежба, а не дека тоа и е сценскиот настап.

Ај ве молам еден палец на коментарот од UnderConstruction92
Да се знае. Преку глава ми се веќе најсериозно!

Каљопа в'в финала на Музикалнија Идол за в'зрасни. ште дадат ли хората и жирито гласовете за тази красива певица? Сазнајте во с'бота на канала МТВ с'с Азербајджанските Марија, Дони и Фенки. Успех.

До вчера никој не гледаше евровизија сега одма некако многу музичари се собрааа овде. Браво македонче

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom