Зарем така ќе настапи?^ Ти се допадна изгледот на Калиопи??
Има има квалитет во шведската песна...чиста уметност е тоа и професионалност а и гласот и е добар како и мотивот на песната.Мислам дека оваа година Шведска ќе победи ...Добро сериозно шо толку убаво гледате во Шведскана песна?
И јас исто. Ептен ми се допаднаа Швајцарциве оваа годинаВечно душа ќе ме боли оти оваа песна не влезе...
хехе, де бе челзи, шо и фале таква си е она, тај стил. замисли да излезе у минич или со цицки на шо ќе личе... ама грме коа пее признај^ Ти се допадна изгледот на Калиопи??
A mi tambien,especial mente quando estoy esperando para ver quen es el spikero que va a decir los resultadosLuisJa @dj_chiqui
A mí de Eurovisión lo único que me gusta es cuando va a votar la Antigua República Yugoslava de Macedonia
Би го зел в предвид тоа. Софи ми е слатка, има интересен глас, и песната не е лоша, добра е.Ние бугарите винаги глашаме за вас. Глашајте и вие за нас.
Не ми замерувај ама мислам дека вашата Софи е инспирирана од Инна од Романија и некако многу проста ми се гледа вашата песна...тоа е мое мислење.Оваа година Македонија 12 гласови ќе даде на Србија,10 на Албанија(као и по обичај -.- ), 8 на Шведска па тек Хрватска и Русија...Утре, ако се пласираме и двете страни успех ке е. Ама винаги глашането е геополитическо.