Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Аха заплакала,абе кромид сигурно држи какво плачење таков ВРКОЛАК да плаче...
хахах греота е бе :D прочитав негде дека настапот го посветила на загинатите од сообраќаjката во Албаниjа..

Океј, во тој случај повлекувам се негативно што кажав за неа. Сега има смисла и тоновите, и заплакувањето итн.

хахах греота е бе :D прочитав негде дека настапот го посветила на загинатите од сообраќаjката во Албаниjа..
Абе она да жалеше навистина,ќе се заменеше со некој од втората полуфинална вечер зашо не се пее на ден на жалост...ама к`рт ко к`рт ...

Не знам шо е толку хејтов за албанкава реално. Песнава е тешка, и тешко да влези во уво од еднаш - два пати слушање, плус Албански пеј, не се разбира ништо. Ама дека типкава има саглам глас, има...

Кои коментари ги даваат на видеово :D

И годинава како и неколку години уназад ќе го видам само нашиот претставник, чисто од љубопитност... Тешко срање стана Евровизијава последниве години, не дека порано не беше, гласањето одсекогаш било срање, туку и песните почнаа да не чинат, порано имаше по некоја добра песна, сега се реткост...

Једина песна што редовно ја вртат по радио е девојката од Кипар.. мене ми се свигаше дека ми делува на Summer хит... имаше убави песничиња ама единствено таа ми влезе во уво.

Еве песна за Евровизија, да им покажеме што е Македонија со легендиве,заслужуваат да бидат претставници на Македонија после сите кловнови што настапија освен Тоше.
http://www.youtube.com/watch?v=T5bqZUE8ER4&feature=relmfu

ми се допадна нашава како изгледала денес на пробата вака иста ќе биде и утре, а и многу оригинално ја изведе песната, секоја чест, цело време се ежев додека ја слушав
што не ми беше случај со
не знам зашто, а цело време ми беше фаворит, сега некако ми ја немаше првичната енергија на песнава... или може е до квалитетот на снимкиве

^ Ти се допадна изгледота Калиопи?? :eek:
Супер е Калиопи бе,во костум или незнам како да го наречам просто ОДЕЛО на Армани со спој од класика и спортско...
Нема таа убав струк за да се облече во било какви фустани,треба овде да не бидеме критички настроени :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom