Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

..како и да е во оваа манифестација се е политика и нема потреба од нервози и разни срања бидејќи не е спорт па да постигниме некаков си успех......а ние одсекогаш на Албанија му даваме по 12 бидејќи кај нас ги има многу..и да застанат песој за нив да завиваат исто ќе биди пак 12-ка..Потпис на горе напишаното.
На евровизиското гласање буквално можеш да направиш попис на Срби и Албанци, буквално овие две земји да ќутат 3 минути пак ќе бидат меѓу првите 10. Македонците тоа е што е. Но не сме само ние еве на пример и Хрватите и Бугарите уво не ги боли за евровизија.
Многу позитивно ме изненади што од Босна и од Србија добивме 12 бода, одлични бе бодовите од Хратска, од Словенија и Црна Гора.
Еве ја вистината за Азербејџан и Баку

Колку пати треба да кажам дека ова со дијаспорите ви е најглуп пример.Турција има бројна дијаспора во Германија, Австрија, Белгија, Швајцарија, па што не земат 12 поени.Малта има ли бројна дијаспора, па еден куп пати се пласирала до 6 место.Азербеџан има ли бројна дијаспора, па победи на Евровизија.Муабетот ви е бош без врска.
Ако е до дијаспората зошто еден куп пати Албанија се пласирала под 13 место или пак испаѓала?Вие ги правите Албанците како да се 30 милиони во Европа, а не 300-400 000 колку што ги има максиум низ Западна Европа.

Врвен дипломат...Мене ми е чудно зошто Јужниот сосед не ни даде поени...Па стварно срам да им е.
Изгледа не го виделе клипот со љубовта на Калиопи кон Грција.
И лаааав ју Грииис!!! Уи синг геик сонгс он аур ведиииингс!!!
ова Калиопи ко кајганџика од спам-трол сквод да е.![]()

Сите се чудат како Србија добила десетка од Холандија.
-А Хаг бе?!
*коментар од “јутуб“