R
Rigel Kent
Гостин
Многу ми е мило што Албанците се фалат со песна и глас а чувствувам дека ги боли што е малку повеќе грдичка Рона 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу ми е мило што Албанците се фалат со песна и глас а чувствувам дека ги боли што е малку повеќе грдичка Рона![]()
Не сум некој фан на Евровизија, ниту на Калиопи... али ја почитувам зошто се прерадува златната што ќе оди на Евровизија.... и заради тоа што се гледаше дека и значи тоа што ќе пее таму, и затоа што (ако не се лажам) не мрчеше дека нема спонзори, пари итн како секој друг кандидат. И на крај типка испадна, ги изгнорира сите што се смееа за нејзиниот лош англиски и дури си правеше хумор на своја сметка... и сакав да земе некое подобро место за да не ја замаарат тие кретените за кои првпат прочитав пред 3 дена тука на форумов, Бекстејџ или така нешто...
има многу работи кои не чинат на евровизија.Ако се врати стариот систем ЕСК ќе изгуби на гледаност и популарност.Не се глупи да укинат телевоутинг.
ова е жива вистина која и јас ја имам искусено на своја кожа.Само 500 000 Македонци имаш во Австралија, Торонто преку 200 000 со многудетни семејства, а само во околината на Берлин ги имаш 20 000 .Македонците имаат многу голема и бројна дијаспора , ама само по потекло, инаку во душа се пичкетини либерални.Само прошетај по Србија колку Македонци има потекло ќе се запрепастиш, а само ситен процент од нив се декларираат Македонци, а кај нас и сито и сакато сака да се декларира Србин, Хрват.Сум бил и сум ги видел.Македонци низ светот како од шала можеш да собереш 4-5 милиони, ама по потекло, гени, инаку во душа Македонци неможеш ни 300 000 да собереш со се Македонија.Тоа е разликата помеѓу нас и Србите.Јас сум сигурен дека пола Македонци од Германија, Швајцарија, Австрија, Данска гласале за Жељлко Јоксимовиќ.Јас не сум сигурен, туку знам дека е така.Особено Македонците во Германија коишто се многу подложни на Србите.
баш сега го гледав видеово
Само 500 000 Македонци имаш во Австралија, Торонто преку 200 000 со многудетни семејства, а само во околината на Берлин ги имаш 20 000 .Македонците имаат многу голема и бројна дијаспора , ама само по потекло, инаку во душа се пичкетини либерални.Само прошетај по Србија колку Македонци има потекло ќе се запрепастиш, а само ситен процент од нив се декларираат Македонци, а кај нас и сито и сакато сака да се декларира Србин, Хрват.Сум бил и сум ги видел.Македонци низ светот како од шала можеш да собереш 4-5 милиони, ама по потекло, гени, инаку во душа Македонци неможеш ни 300 000 да собереш со се Македонија.Тоа е разликата помеѓу нас и Србите.Јас сум сигурен дека пола Македонци од Германија, Швајцарија, Австрија, Данска гласале за Жељлко Јоксимовиќ.Јас не сум сигурен, туку знам дека е така.Особено Македонците во Германија коишто се многу подложни на Србите.