R
Rigel Kent
Гостин
Многу ми е мило што Албанците се фалат со песна и глас а чувствувам дека ги боли што е малку повеќе грдичка Рона
Па у Косово е родена каква да биде?Многу ми е мило што Албанците се фалат со песна и глас а чувствувам дека ги боли што е малку повеќе грдичка Рона
абе каква евровозија. треба да се вика комшилувизија... гледате дека никој не се замара со оваа тн. манифестација, освен нас. сите си праќаат некој си анонимци, само кај нас сите звезди музички се тепаат да појдат на евровизија и то го сметаат за круна на нивните кариери! не е евровизија то шо била пред 15-20 години. од ова се гледа какво е нивото на музиката кај нас и колку добри пејачи/пејачки имаме...Не сум некој фан на Евровизија, ниту на Калиопи... али ја почитувам зошто се прерадува златната што ќе оди на Евровизија.... и заради тоа што се гледаше дека и значи тоа што ќе пее таму, и затоа што (ако не се лажам) не мрчеше дека нема спонзори, пари итн како секој друг кандидат. И на крај типка испадна, ги изгнорира сите што се смееа за нејзиниот лош англиски и дури си правеше хумор на своја сметка... и сакав да земе некое подобро место за да не ја замаарат тие кретените за кои првпат прочитав пред 3 дена тука на форумов, Бекстејџ или така нешто...
има многу работи кои не чинат на евровизија.Ако се врати стариот систем ЕСК ќе изгуби на гледаност и популарност.Не се глупи да укинат телевоутинг.
ова е жива вистина која и јас ја имам искусено на своја кожа.Само 500 000 Македонци имаш во Австралија, Торонто преку 200 000 со многудетни семејства, а само во околината на Берлин ги имаш 20 000 .Македонците имаат многу голема и бројна дијаспора , ама само по потекло, инаку во душа се пичкетини либерални.Само прошетај по Србија колку Македонци има потекло ќе се запрепастиш, а само ситен процент од нив се декларираат Македонци, а кај нас и сито и сакато сака да се декларира Србин, Хрват.Сум бил и сум ги видел.Македонци низ светот како од шала можеш да собереш 4-5 милиони, ама по потекло, гени, инаку во душа Македонци неможеш ни 300 000 да собереш со се Македонија.Тоа е разликата помеѓу нас и Србите.Јас сум сигурен дека пола Македонци од Германија, Швајцарија, Австрија, Данска гласале за Жељлко Јоксимовиќ.Јас не сум сигурен, туку знам дека е така.Особено Македонците во Германија коишто се многу подложни на Србите.
баш сега го гледав видеово
Потпис на горе напишаното.Само 500 000 Македонци имаш во Австралија, Торонто преку 200 000 со многудетни семејства, а само во околината на Берлин ги имаш 20 000 .Македонците имаат многу голема и бројна дијаспора , ама само по потекло, инаку во душа се пичкетини либерални.Само прошетај по Србија колку Македонци има потекло ќе се запрепастиш, а само ситен процент од нив се декларираат Македонци, а кај нас и сито и сакато сака да се декларира Србин, Хрват.Сум бил и сум ги видел.Македонци низ светот како од шала можеш да собереш 4-5 милиони, ама по потекло, гени, инаку во душа Македонци неможеш ни 300 000 да собереш со се Македонија.Тоа е разликата помеѓу нас и Србите.Јас сум сигурен дека пола Македонци од Германија, Швајцарија, Австрија, Данска гласале за Жељлко Јоксимовиќ.Јас не сум сигурен, туку знам дека е така.Особено Македонците во Германија коишто се многу подложни на Србите.