На што дрога е тука Калиопи, крокодил дрога да не пробала
Потпис на горе напишаното.
На евровизиското гласање буквално можеш да направиш попис на Срби и Албанци, буквално овие две земји да ќутат 3 минути пак ќе бидат меѓу првите 10. Македонците тоа е што е. Но не сме само ние еве на пример и Хрватите и Бугарите уво не ги боли за евровизија.
Многу позитивно ме изненади што од Босна и од Србија добивме 12 бода, одлични бе бодовите од Хратска, од Словенија и Црна Гора.
Ај кажи накратко што е работата, кој ќе заседнува пола сат сегаЕве ја вистината за Азербејџан и Баку
Никој не е ко нив за вакви работи бе брат, веруј! И ги има многу, премногу, насекаде низ Европа, особено у земјите кои ги пишав погоре. А и да ги нема по бројност, тие малкуте што се некаде гласаат ко луди!Колку пати треба да кажам дека ова со дијаспорите ви е најглуп пример.Турција има бројна дијаспора во Германија, Австрија, Белгија, Швајцарија, па што не земат 12 поени.Малта има ли бројна дијаспора, па еден куп пати се пласирала до 6 место.Азербеџан има ли бројна дијаспора, па победи на Евровизија.Муабетот ви е бош без врска.
Ако е до дијаспората зошто еден куп пати Албанија се пласирала под 13 место или пак испаѓала?Вие ги правите Албанците како да се 30 милиони во Европа, а не 300-400 000 колку што ги има максиум низ Западна Европа.
Врвен дипломат...Мене ми е чудно зошто Јужниот сосед не ни даде поени...Па стварно срам да им е.
Изгледа не го виделе клипот со љубовта на Калиопи кон Грција.
И лаааав ју Грииис!!! Уи синг геик сонгс он аур ведиииингс!!!
ова Калиопи ко кајганџика од спам-трол сквод да е.
ратко младич има фатено врски сто постоСите се чудат како Србија добила десетка од Холандија.
-А Хаг бе?!
*коментар од “јутуб“