Евровизија '09

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе да ви кажам само дека вечерва каде каде има подобри песнии скоро да нема некоја глупа песна да речам.

најмногу м исе допадна сцеснкиот настап на украина им покажа на грците и на цела европа дека словените и античките македонци се едно исто. поточно од овде се преселиле таму а тоа го искроистиле овие египјани грци :helou:

абе србите ја исмеват ороспијата со романоциганија :vozbud::pos2::pos2:

не пишам на јапонски
не е равенка ова :vozbud:
јовче :pos2::pos2::pos2:

Ццц на крајот еј .. си реков нема да влезат кефој ке бев.

Еј педерот грчи влезе последен :tapp:

Леле, а баш се понадевав дека Педеракис нема да влезе. :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

ГРЦИЈААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!! ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ете хрватска влезе си пееше на хрватски.

И вечер имаше местенка, влегоа сите скандинавски земји и сите бивши руски републики и на крај нормално без грција не би било тоа комплетно исто како што во нашата вечер влезе израел.

Туу , до последен момент се надевав дека Гејциве немат да влезат,
Штета за Словенија баш заслужуваа да одат понатаму, а Хрватска од каде пак меѓу топ 10?:raz:

ФАК!!!Мило ми е за Цукров, во финале навивам за Азербејџан:smir::vozbud:
Чудно ми е за Србија со толкава дијаспора, али и они си згрешија, што не ги исптарија Операција Триумф:vozbud:

Vlegoa del od moite favoriti mi e krivo za Polska i Slovacka, kako peeja devojkite, osobeno Slovacka, mladi a kakov vokal. BRavo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom