Евровизија '09

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пејачката на Азербејџан беше најсекси, каква Хадизе што ја збореа дека е најубава. :) Песната им е боза, ама ајде поминува. Украина секогаш вади секси пејачки, иако и таа песна ми е тапа, ама ајде ќе ја биде и неа.

Ама лоша година за Србиве :pos2::pos2::pos2: инаку многу ми е тешко на срцево што влезе педеров се израдував пред време дека нема да влезе ама ништо многу тешко ми падна браво колку толку што не испромовираа и не заборавајте Романката е пола наша сепак имаме некој у финале

serr.jpg

:pos::pos::pos::pos::pos:
Една слика заменува 1000 зборови! :pos:

Моите финалисти за утре:
1. Ирска
2. Украина
3. Норвешка
4. Кипар
5. Данска
6. Словенија
7. Азербејџан
8. Грција
9. Литванија
10. Молдавија
7/10. Нешто потфрлив оваа вечер со прогнозите :toe:

Да бе, Руско, МАКЕДОНСКО, Грчко и Словачко (Украинско) :)
Цимерката одеше 10 години на играорна, ако не знај таја... :)

И мене ми звучеше мелодијата како наше оро, но официјално беше претставено како бугарско и тие што играа беа облечени во бугарски народни носии :toe:.

serr.jpg

:pos::pos::pos::pos::pos:
Една слика заменува 1000 зборови! :pos:

Абе ова Хрватите ако не ги исмеваат Србите, кој друг.

Кој знае колку се радосни сега. Слави Загреб, слави Хрватска, не колку за себе што влегоа, колку за Србите што не влегоа. Може и национален празник да го прогласат денешниов ден :toe:

Една кратка рецензија да мавнам. Се` на се` како што некои рекоа слаба евровизија. Претходната вечер имаше некои добри песни но оваа скоро ништо не ми остана во уво. Едино Норвешка, Полска и Ирска се одвојуваа од севкупниот вечерашен шунд. Но тоа е... Да речам за минатата вечер дека нашите досега најдобро не` претставуваа од почетокон на пласирањето на Македонија во Евровизија. И да... оваа година спорите (excluding Malta) ми беа поомилени од рокачките. Така да по финалето ќе го изјаснам целиот топ 5 eurovision favourites.

Кој знае колку се радосни сега. Слави Загреб, слави Хрватска, не колку за себе што влегоа, колку за Србите што не влегоа. Може и национален празник да го прогласат денешниов ден :toe:

Многу се искомплексирани.

И мене ми звучеше мелодијата како наше оро, но официјално беше претставено како бугарско и тие што играа беа облечени во бугарски народни носии :toe:.

Јас сум 10000% сигурен дека е Македонско и никој не можи да ме разубеди :smir:

А кога го претставија како Бугарско?
Јас ништо не слушнав... :toe:

супееееер :vozbud: данска
водителите пропаст невидена :tapp::tapp:

Штета, ќе мора утре да гледам МТВ за да проверам.

Таа гуската на РТС рече бугарско било, мамицата нејзина “бугарска“.
Ајде сега пак да чујам: “БЈРМ“, ајде...

На HRT коментаторот кажа. Коментира од кабина во салата така што најверојатно ја има официјалната програма. Нема сам да си измисли кои ора ќе ги играат уште пред да излезат на сцена. Орото е copy-paste од некое наше :nesum:. Тоа не беа наши носии.

Абе гајле ми е дали Хрватите ги исмејуваат Србите.

Важно фацава му е закон. :pos:
Ова пред да се прогласи десеттиот финалист е.

супееееер :vozbud: данска
водителите пропаст невидена :tapp::tapp:
Ја сум разочаран, која мизерија се...:tapp: колку се вештачки... Само слушав: “Live from Moscow...!!!“ ...“Let's go together...“ не знаеја зборче да изустат. А завчера, завчера.. :kesa: водителката се збрка најмалку три пати кога се обидуваше да изусти нешто на френски.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom