Евровизија '09

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А дали видовте пред да пејт Сакис, то шо е ко реклама за земјата која настапува, ги имаше Александар МАКЕДОНСКИ и sвездата на вергина. Да ви е*ам мамето грчко, да ви е*ам! :nerv:
да бе и јас забележав :nerv::devil2: глупаци!
инаку што беше тоа на крајот, ко сандак за мртовци мене ми заличи и се отвори и внатре гејското знаме... :pos:

Џабе им е бе, Александер победува:back:

До мене е, или ниедна песна не е БАШ УБАВА, да се одвои од другите? :toe:

Според мене единствено Норвешка се издвојува од останатите.
Поинаква е, се е на место, убав глас има човекот, ритамот, виолината, сцената... :)

Е, како?! А Норвешка?:vozbud:

Песнава на Норвешка мислев стварно е посебна ама...и тие врска немаат:uvo: тој не пееше , туку како да рецитираше а и сакаат да им се упикуваат на русите...:nenene:

Песнава на Норвешка мислев стварно е посебна ама...и тие врска немаат:uvo: тој не пееше , туку како да рецитираше а и сакаат да им се упикуваат на русите...:nenene:
А ти очигледно им се упикуваш на соседнине педерчиња (судам по потпис) :tapp:

Па не треба ја да ја стеснам, тоа е нивна работа. Јас на ХТВ гледам во HD квалитет.:tv:
Колку што знам, ти не можеш да гледаш ХТВ во HD квалитет, затоа што како прво ти треба ресивер кој подржава HD сигнал, а исто така и телевизор што ти подржава таков сигнал (LCD TV, Plasma TV, HDTV). Тоа што го гледаш моментално на ХТВ е нормална 4/3 слика.
Јас мислам дека е така, ако навистина не е точно тоа што го кажувам, извини.:smir:

А да смениш ти потпис и тоа под никот

:kickbox::angry3::nerv:ќе ги палиме грцине, Александар Македонски па и сонцето на Вергина го стаиле пред песната на педеракис...што не ги ставија кај на нас, или се плашеа русиве да не им го стаат грциве,мамето нивно!!! ме изиритираа

Хм, на сцената со Албанката играа Џокер и зелен Спајдермен... :toe: нешто побркале овие.

Јас мислам дека евровизијава треба да се забрани со закон,мн е СРАЊЕ.
Какви морони и дебили победуваат и влагаат во финале тоа нешто невидено.
И целата таа глупа манифестација оди во погрешна насока,уше малце ќе почнат и голи да се соблакаат за да се пласираат повисоко,а воедно све е политика.

Колку што знам, ти не можеш да гледаш ХТВ во HD квалитет, затоа што како прво ти треба ресивер кој подржава HD сигнал, а исто така и телевизор што ти подржава таков сигнал (LCD TV, Plasma TV, HDTV). Тоа што го гледаш моментално на ХТВ е нормална 4/3 слика.
А ти од кај знаеш ја на што гледам?! FYI имам и дигитален ресивер и плазма, ама муабетов не е за тоа, нели?! И да , ХТВ дава пренос во 16/9:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom