Евровизија '09

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зар МТВ дава Евровизија во 16:9?:vozbud::vozbud:

Аааааааааааа, не е фер за Грците вакви ефекти, а за нас ништо. Овој Сакис стварно сака да лета :pos:

Педеракис мрш бе не ти пали веќе истата финта.Ќе скокам ко ненормален таму и ајде.Бегај од таму ајде.:pos2:

Дали слушнавте глас од Педеракисов?? :pos2: Цела песна му ја испеаја позадинските вокали :pos2:

ммм, НЕ! ХРТ дава, а на МТВ не глеаш како им се издолжени фаците!
Па затоа и им се издолжени фаците, они примаат сигнал во 16/9, само не ја конвертирале сликата во 16/9. Стесни ја сликата на телевизорот, па ќе видиш. ;)

Овој педеров од такт ме вади! Не смее да победи во секој случај. Сака со педерското играње до прво место.

Што ви е гајле како испеал или не, важно ѓупштаната од државава ќе гласа за Грција. Ништо чудо и 12че да им дадеме :toe:

А дали видовте пред да пејт Сакис, то шо е ко реклама за земјата која настапува, ги имаше Александар МАКЕДОНСКИ и sвездата на вергина. Да ви е*ам мамето грчко, да ви е*ам! :nerv:

Па затоа и им се издолжени фаците, они примаат сигнал во 16/9, само не ја конвертирале сликата во 16/9. Стесни ја сликата на телевизорот, па ќе видиш. ;)
Па не треба ја да ја стеснам, тоа е нивна работа. Јас на ХТВ гледам во HD квалитет.:tv:

До мене е, или ниедна песна не е БАШ УБАВА, да се одвои од другите? :toe:

Дали слушнавте глас од Педеракисов?? :pos2: Цела песна му ја испеаја позадинските вокали :pos2:

Па како сакаш ти човекот и да игра и да пее.. ? хехехехе
Беден е! :tapp:

А дали видовте пред да пејт Сакис, то шо е ко реклама за земјата која настапува, ги имаше Александар МАКЕДОНСКИ и sвездата на вергина. Да ви е*ам мамето грчко, да ви е*ам! :nerv:

Видов и се испонервирав. :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Инаку од досега прикажаното само Норвешка и Данска вредеа (и Азербејџан би ја вметнал во оваа прилика :)).
Напред за гореспоменатите. :cuc:

Инаку ми се чини, или од време на време како да се случуваат некои пречки во звукот? Онака, како да се пореметува... :S

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom