Евровизија '09

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Топ изведва, малце пасивни беа но покриа со добро пеење. Мислам најдобро претставување на Македонија до сега

BTW на РТС мамата нивна не претставија како БЈРМ:duel:

Мамата нивна(иако сум пола Србин:nenene:)

Да ми кажуваше некој дека ке се претстават во вакво одлично светло близнаците немаше да верувам.Се наежив.БУквално извадија максимум од себе во секој поглед.Секоја чест.И да не влезат во финале , ова е до сега еден од најдобрите наши настапи на Евровизија.
И не серете дека бил здрвен, пее од статичен микрофон, не пилотка.Ебате стручњаците:tapp:

Goooo MACEDONIA!

Топ изведва, малце пасивни беа но покриа со добро пеење. Мислам најдобро претставување на Македонија до сега

BTW на РТС мамата нивна не претставија како БЈРМ:duel:

За разлика од тоа на ХРТ2 коментаторот рече: "Сад су наши пријатели из Македоније"

Ми се свиѓаше како испеаја и изреагираја на сцена, се надевам на влез во финале.

Првин да кажам за сцената на овој Евросонг. Дефинитивно најдобрата сцена за Евросонг направена досега. Инаку дечките од Некст Тајм пееја доста солидно, без никаква трема, што на мене ми се допаѓа тоа, иако песната не е којзнае што. Од толку досадни песни, за ова полуфинале, Ѓенгста Оро ќе освоеше највеќе поени али нема везе, тоа е тоа, битно дечкиве од Некст Тајм испеаја онака како што требаше.
Искрено, очекував романската да биде најдобра песна, но се разочарав, требаше рефренот да има побрз ритам.

Супер испеаа, најдобро претставување на македонија на евровизија до сега.

Ја мислам Белорусија до сега најдобра песна имаа, а и најдобар вокал.

Дечки инаку Русиве ама не претставија со ЛАВОВИТЕ :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: не можам да се соземам од смеење педериве нека гледаат :vozbud::vozbud:

Е тоа ти е кога ние косово го признавме како независно, сега тие ќе ни враќат. Само заради тоа сигурно го кажале ова - 100% сум сигурен

Подосадно нешто здравје од оваа евровизија. Не знам за вас ама мене песниве ме отепаа. Не знам со кој памет пуштив да ги гледам. Ќе биде жалосно при ваква конкуренција да не влеземе.

Добри беа со тоа мало искуство што го имаат добро се покажаа за разлика од другиве до сега по тапа се па да се надеваме на финале подобар настап од лани.

Е тоа ти е кога ние косово го признавме како независно, сега тие ќе ни враќат. Само заради тоа сигурно го кажале ова - 100% сум сигурен
Па они БЈРМ не викаа и пред признавањето на Косово.

Добри беа Некст Тајм се надеваме на влез во финале.

Не очекував ваков настап од момците, одлично, да не решам совршено, преубаво отпеано, преубав настап, одлично!
Особени ми се допадна стајлингот на Стефан, сите кога ракоплескаа со рацете и кога Стефан лежеше на сцената , одлично.
БРАВО МОМЦИ, најдобри бевте, само напред, сега само среќа
Јас сум 100% сигурна дека ова година влегуваме во финале, спремни сме со се, одлично, не зажаливме ви никој случај, уште еднаш скеоја чест, Некст Тајм, совршено:vozbud::vozbud::vozbud:
Б Р А В О - - - НЕКСТ ТАЈМ

Мамата нивна(иако сум пола Србин:nenene:)

Да ми кажуваше некој дека ке се претстават во вакво одлично светло близнаците немаше да верувам.Се наежив.БУквално извадија максимум од себе во секој поглед.Секоја чест.И да не влезат во финале , ова е до сега еден од најдобрите наши настапи на Евровизија.
И не серете дека бил здрвен, пее од статичен микрофон, не пилотка.Ебате стручњаците:tapp:

Goooo MACEDONIA!

Јас мислам дефинитивно најдобар настап на Македонија! :cuc:
Браво. Испеаа супер (за разлика од ланските кои беа „искусни“, а крекаа на невидено), одлична кореографија, се надевам на влез во финале.

Па они БЈРМ не викаа и пред признавањето на Косово:toe:
Прв пат слушам! Не ми се верува..., барем јас немам ни 1 слушнато така да не нарекле.

Инаку за евровизијата сигурен сум оти одиме во финале. Ќе биде жално ако не поминеме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom