Евровизија '09

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Супер беше се, само многу беа здрвени на сцена, ама солото на гитарата беше нешто д бест. Алал нека им е на Некст Тајм, заедно со Турците најубава песна иаме засега, а еве и на Романциве не е лоша.

Пак истата грешка се прави бе секоја година во кореографијата ц.ц.ц.ц Рокерска песна нели е , треба да се траскаат од земја а не да стојат здрвени . Тоа е моја забелешка, останатото се си е добро.

Исто...абе навикнати сме од 12 до 15 то место секоја година не мора ни да гледаме

Bravo! malce peachot beshe zdrven ama posle se opushti i trebashe da se smeshka malce. Nvm dobri bevme, za razlika od minatata godina choveche ova e...nemam zborovi :)

Од почеток малце здрвени беа ама после се размрдаја. Според мој вкус добри беа 80% во финале сме . Инаку Турција и Црна Гора фаворити ми се засега...

Искрено ТОП БЕА!!!!!! На почеток малку ама супер беа БРАВО!!!!!:back::smir:

Свака част на нашиве.Добар настап

Добри бевме. Мене ми се допаднаа.

Топ изведва, малце пасивни беа но покриа со добро пеење. Мислам најдобро претставување на Македонија до сега

BTW на РТС мамата нивна не претставија како БЈРМ:duel:

Го повлекувам тоа што ги плукав нашиве. Супер испејаа, немаа трема како што очекував.
И да, солото беше ТОП! :)

Да, БЕ! Ако не ти е интересно не мораш да гледаш, никој не те тера :smir:.
Мирен/на, бе па ти :) Не ни гледам, само нашите сега ги видов, и арни беа бе, не знам за другите, ама штета ќе е ако не влезат во финале.

Да се надеаме ќе влезат во финале...
не беше некое баш спектакуларен настап за да речиш wow ама ај ок беа...

Наслушнав нешо демек ни дале услов дека ќе победиме доколку го смениме името :vozbud::pos2:ја нез од кај овие информаЦИ али мене вака ми пренесоа :toe:

Eден од најдобрите наши настапи, ако не и најдобар :)
Отпочеток Стефан подисплашен беше ама после се подобри. Сцената ми се свиѓаше, огновите, на крај ефектот, кога легна со ликот на девојка до него. Супер стварно ме изненадија. И добро пееше Стефан супер.

Заслужуваме во финале :pipi:

Секогаш како Каролина, Тоше, лани Гаџа, Врчак, Тамара кога цело време се спрема некој настап и на телевизија се фалат за спремањето тие настапи се тапа. Ова без никакво фалење супер испадна :)

Го повлекувам тоа што ги плукав нашиве. Супер испејаа, немаа трема како што очекував.
И да, солото беше ТОП! :)
На мене чудно ми беше кога победија, делуваа исто како да знаеа оти ќе победат и не се трескаа многу од земјата и да се фалат по весниците :)

Задоволна сум од нашиве. :) Супер беа. И песната личи на песна, за разлика од другите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom