Евровизија '09

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Топ изведва, малце пасивни беа но покриа со добро пеење. Мислам најдобро претставување на Македонија до сега

BTW на РТС мамата нивна не претставија како БЈРМ:duel:

Мамата нивна(иако сум пола Србин:nenene:)

Да ми кажуваше некој дека ке се претстават во вакво одлично светло близнаците немаше да верувам.Се наежив.БУквално извадија максимум од себе во секој поглед.Секоја чест.И да не влезат во финале , ова е до сега еден од најдобрите наши настапи на Евровизија.
И не серете дека бил здрвен, пее од статичен микрофон, не пилотка.Ебате стручњаците:tapp:

Goooo MACEDONIA!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Топ изведва, малце пасивни беа но покриа со добро пеење. Мислам најдобро претставување на Македонија до сега

BTW на РТС мамата нивна не претставија како БЈРМ:duel:
За разлика од тоа на ХРТ2 коментаторот рече: "Сад су наши пријатели из Македоније"

Ми се свиѓаше како испеаја и изреагираја на сцена, се надевам на влез во финале.

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Првин да кажам за сцената на овој Евросонг. Дефинитивно најдобрата сцена за Евросонг направена досега. Инаку дечките од Некст Тајм пееја доста солидно, без никаква трема, што на мене ми се допаѓа тоа, иако песната не е којзнае што. Од толку досадни песни, за ова полуфинале, Ѓенгста Оро ќе освоеше највеќе поени али нема везе, тоа е тоа, битно дечкиве од Некст Тајм испеаја онака како што требаше.
Искрено, очекував романската да биде најдобра песна, но се разочарав, требаше рефренот да има побрз ритам.

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Супер испеаа, најдобро претставување на македонија на евровизија до сега.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Ја мислам Белорусија до сега најдобра песна имаа, а и најдобар вокал.

H

HITCH

Гостин
Дечки инаку Русиве ама не претставија со ЛАВОВИТЕ :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: не можам да се соземам од смеење педериве нека гледаат :vozbud::vozbud:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Е тоа ти е кога ние косово го признавме како независно, сега тие ќе ни враќат. Само заради тоа сигурно го кажале ова - 100% сум сигурен

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Подосадно нешто здравје од оваа евровизија. Не знам за вас ама мене песниве ме отепаа. Не знам со кој памет пуштив да ги гледам. Ќе биде жалосно при ваква конкуренција да не влеземе.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Добри беа со тоа мало искуство што го имаат добро се покажаа за разлика од другиве до сега по тапа се па да се надеваме на финале подобар настап од лани.

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Е тоа ти е кога ние косово го признавме како независно, сега тие ќе ни враќат. Само заради тоа сигурно го кажале ова - 100% сум сигурен
Па они БЈРМ не викаа и пред признавањето на Косово.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Добри беа Некст Тајм се надеваме на влез во финале.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Не очекував ваков настап од момците, одлично, да не решам совршено, преубаво отпеано, преубав настап, одлично!
Особени ми се допадна стајлингот на Стефан, сите кога ракоплескаа со рацете и кога Стефан лежеше на сцената , одлично.
БРАВО МОМЦИ, најдобри бевте, само напред, сега само среќа
Јас сум 100% сигурна дека ова година влегуваме во финале, спремни сме со се, одлично, не зажаливме ви никој случај, уште еднаш скеоја чест, Некст Тајм, совршено:vozbud::vozbud::vozbud:
Б Р А В О - - - НЕКСТ ТАЈМ

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Мамата нивна(иако сум пола Србин:nenene:)

Да ми кажуваше некој дека ке се претстават во вакво одлично светло близнаците немаше да верувам.Се наежив.БУквално извадија максимум од себе во секој поглед.Секоја чест.И да не влезат во финале , ова е до сега еден од најдобрите наши настапи на Евровизија.
И не серете дека бил здрвен, пее од статичен микрофон, не пилотка.Ебате стручњаците:tapp:

Goooo MACEDONIA!
Јас мислам дефинитивно најдобар настап на Македонија! :cuc:
Браво. Испеаа супер (за разлика од ланските кои беа „искусни“, а крекаа на невидено), одлична кореографија, се надевам на влез во финале.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Па они БЈРМ не викаа и пред признавањето на Косово:toe:
Прв пат слушам! Не ми се верува..., барем јас немам ни 1 слушнато така да не нарекле.

Инаку за евровизијата сигурен сум оти одиме во финале. Ќе биде жално ако не поминеме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom