Eвропско првенство 2012 - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Германија

Гласови: 150 39,5%
  • Шпанија

Гласови: 62 16,3%
  • Холандија

Гласови: 52 13,7%
  • Италија

Гласови: 48 12,6%
  • Англија

Гласови: 38 10,0%
  • Франција

Гласови: 17 4,5%
  • Португалија

Гласови: 13 3,4%

• Вкупно гласачи
    380
Не ама претеруваат со ова за расизмов јеботе, и црнците и УЕФА... ќе прекинувале утакмица, њтф!? Сега разбирам сакаат да го искоренат расизмот од фудбалот, ама претерано е претерано... се повеќе се користи за задкулисни цели и се злоупотребува тоа...

Не ама претеруваат со ова за расизмов јеботе, и црнците и УЕФА... ќе прекинувале утакмица, њтф!? Сега разбирам сакаат да го искоренат расизмот од фудбалот, ама претерано е претерано... се повеќе се користи за задкулисни цели и се злоупотребува тоа...
Dobar avatar, znaci za ist tim navivame :D

Која тешка сељандурија е Дарко Панчев. Секоја реченица му беше "јас вака..." "јас така", желудников ми се наткреваше дур го слушав. Каков речник има на изразување да му позавиди човек. (n)

Изгледа и во некоја наредна утакмица ќе коментира ко шо гледам изгледа истиве гости ќе се вртат. (n)

Има нешто инфо за денеска кое ќе биде коментаторското дуо, или цело првенство ќе се истите ?

Им го собра Данска . Како тргнало Европсково за мерак :)

ovie Holangjanive mislevte deka mozat da osvojat titula? nemoj da me jebes bre.. Spanija i Germanija se institucija za balavcive

Која тешка сељандурија е Дарко Панчев. Секоја реченица му беше "јас вака..." "јас така", желудников ми се наткреваше дур го слушав. Каков речник има на изразување да му позавиди човек. (n)

Изгледа и во некоја наредна утакмица ќе коментира ко шо гледам изгледа истиве гости ќе се вртат. (n)

Дарко не е стручен коментатор како Калински и останатите што да очекуваш, сепак има големо познавање.

Очекувам ова да биде едно од најдобрите европски првенства.
Како главни фаворити ги ставам Германија и Шпанија.
Германците ми се некако главни фаворити,бидејќи мислам дека конечно имаат искусна екипа надополнета со млади играчи,кои скоро сите играат во некои исти формации и некои 3-4 па и повеке години играат во репрезентација заедно.Мислам и дека ке освојат.
Шпанија ми е втор фаворит,ама мислам дека отсуствата на Пујол и Виља особено на Пујол ке бидат пресудни.
Како трет фаворит ми доага Италија,можеби лудо ама ме плаши ако навистина освојат сепак имаат феноменален голман,одбрана,веке уиграна и искусно квалитетна средина,и опасен напад пред се заради Балотели,Ди Натале,Касано.
Холандија ми е фаворит бр.4 но заради слабата одбрана ме плаши искрено дури и испагање нејзино по групи.
Искрено после денешниот меч,јас веке ги отпишувам.Имаат минимална шанса да изненадат.

Многу слабо европско во бе, тиња се разочарав. Мн пасивни репкиве а сеуште фазата по групи е :S

Многу слабо европско во бе, тиња се разочарав. Мн пасивни репкиве а сеуште фазата по групи е :S
А која утакмица освен оваа денес беше досадна ?
Па дури и оваа денес последните 15 минути беше доста добра......
Одлично ЕП сега за сега според мене :D

Германциве ќе ја освојат Европа :D овојпат на спортски план.

Среќата е на нивна страна :)

И Шпанија тргна слабо, се понашаа против Швајцарија како прв пат топка да гледаат па го освоија светот :D Може ама и не мора да значи ништо првово коло :)

Рано е уште за проценка не зезајте уште е во тек прво коло, така беше и на Светското на почетокот тиња па после ок си беше.

4429745_460s_v1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom