Eвропско првенство 2012 - општа дискусија

Кој ќе биде шампион?

• Германија

Гласови: 150 39,5%
  • Шпанија

Гласови: 62 16,3%
  • Холандија

Гласови: 52 13,7%
  • Италија

Гласови: 48 12,6%
  • Англија

Гласови: 38 10,0%
  • Франција

Гласови: 17 4,5%
  • Португалија

Гласови: 13 3,4%

• Вкупно гласачи
    380

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не ама претеруваат со ова за расизмов јеботе, и црнците и УЕФА... ќе прекинувале утакмица, њтф!? Сега разбирам сакаат да го искоренат расизмот од фудбалот, ама претерано е претерано... се повеќе се користи за задкулисни цели и се злоупотребува тоа...

M

Mario Gómez

Гостин
Не ама претеруваат со ова за расизмов јеботе, и црнците и УЕФА... ќе прекинувале утакмица, њтф!? Сега разбирам сакаат да го искоренат расизмот од фудбалот, ама претерано е претерано... се повеќе се користи за задкулисни цели и се злоупотребува тоа...
Dobar avatar, znaci za ist tim navivame :D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.197
Која тешка сељандурија е Дарко Панчев. Секоја реченица му беше "јас вака..." "јас така", желудников ми се наткреваше дур го слушав. Каков речник има на изразување да му позавиди човек. (n)

Изгледа и во некоја наредна утакмица ќе коментира ко шо гледам изгледа истиве гости ќе се вртат. (n)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.675
Има нешто инфо за денеска кое ќе биде коментаторското дуо, или цело првенство ќе се истите ?

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Им го собра Данска . Како тргнало Европсково за мерак :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
ovie Holangjanive mislevte deka mozat da osvojat titula? nemoj da me jebes bre.. Spanija i Germanija se institucija za balavcive

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Која тешка сељандурија е Дарко Панчев. Секоја реченица му беше "јас вака..." "јас така", желудников ми се наткреваше дур го слушав. Каков речник има на изразување да му позавиди човек. (n)

Изгледа и во некоја наредна утакмица ќе коментира ко шо гледам изгледа истиве гости ќе се вртат. (n)
Дарко не е стручен коментатор како Калински и останатите што да очекуваш, сепак има големо познавање.

B

BooBojan

Гостин
Очекувам ова да биде едно од најдобрите европски првенства.
Како главни фаворити ги ставам Германија и Шпанија.
Германците ми се некако главни фаворити,бидејќи мислам дека конечно имаат искусна екипа надополнета со млади играчи,кои скоро сите играат во некои исти формации и некои 3-4 па и повеке години играат во репрезентација заедно.Мислам и дека ке освојат.
Шпанија ми е втор фаворит,ама мислам дека отсуствата на Пујол и Виља особено на Пујол ке бидат пресудни.
Како трет фаворит ми доага Италија,можеби лудо ама ме плаши ако навистина освојат сепак имаат феноменален голман,одбрана,веке уиграна и искусно квалитетна средина,и опасен напад пред се заради Балотели,Ди Натале,Касано.
Холандија ми е фаворит бр.4 но заради слабата одбрана ме плаши искрено дури и испагање нејзино по групи.
Искрено после денешниот меч,јас веке ги отпишувам.Имаат минимална шанса да изненадат.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Многу слабо европско во бе, тиња се разочарав. Мн пасивни репкиве а сеуште фазата по групи е :S

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Многу слабо европско во бе, тиња се разочарав. Мн пасивни репкиве а сеуште фазата по групи е :S
А која утакмица освен оваа денес беше досадна ?
Па дури и оваа денес последните 15 минути беше доста добра......
Одлично ЕП сега за сега според мене :D

K

kalimer0

Гостин
Германциве ќе ја освојат Европа :D овојпат на спортски план.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Среќата е на нивна страна :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И Шпанија тргна слабо, се понашаа против Швајцарија како прв пат топка да гледаат па го освоија светот :D Може ама и не мора да значи ништо првово коло :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Рано е уште за проценка не зезајте уште е во тек прво коло, така беше и на Светското на почетокот тиња па после ок си беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom