Eвропско првенство 2012 - општа дискусија

Кој ќе биде шампион?

• Германија

Гласови: 150 39,5%
  • Шпанија

Гласови: 62 16,3%
  • Холандија

Гласови: 52 13,7%
  • Италија

Гласови: 48 12,6%
  • Англија

Гласови: 38 10,0%
  • Франција

Гласови: 17 4,5%
  • Португалија

Гласови: 13 3,4%

• Вкупно гласачи
    380
Член од
14 март 2010
Мислења
16.913
Поени од реакции
16.175
А знае ли некој дали некоја ТВ ќе ги пренесува овие подготвителните натпревари на репрезентациите, пример Алфа што пренесуваше пријателски пред СП?
Ако ти е за Англија, мислам дека Спорт Клуб ќе ги пренесуваат нивните подготвителни натпревари, барем последната пријателска против Холандија ми се чини ја пренесуваа.
Португалија - Македонија :D најверојатно на МТВ ќе ја гледаме, евентуално ако тој натпревар не биде од „затворен тип“, па да нема никаков пренос.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Добро шо вовед е она бе ? Се шина...

Коа почнува Европското ?
--- надополнето: 27 мај 2012 во 03:06 ---
Тоа истото во моментов ќе го пастирав. Добра идеја на МТВ.
Па нормално Калински. Чоекот е Мастер за сите други спортски коментатори од сите спортови во РМ.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
На ESPN Classic не знам колку време веќе има Еурофорија, даваат утакмици од претходните ЕП.. Дајте некој линк ако имате од програмата, бидејќи кај мене на кабелска не ја фаќам.. Сакам да изгледам некој меч кога ми е досадно.. :)

B

BooBojan

Гостин
Очекувам ова да биде едно од најдобрите европски првенства.
Како главни фаворити ги ставам Германија и Шпанија.
Германците ми се некако главни фаворити,бидејќи мислам дека конечно имаат искусна екипа надополнета со млади играчи,кои скоро сите играат во некои исти формации и некои 3-4 па и повеке години играат во репрезентација заедно.Мислам и дека ке освојат.
Шпанија ми е втор фаворит,ама мислам дека отсуствата на Пујол и Виља особено на Пујол ке бидат пресудни.
Како трет фаворит ми доага Италија,можеби лудо ама ме плаши ако навистина освојат сепак имаат феноменален голман,одбрана,веке уиграна и искусно квалитетна средина,и опасен напад пред се заради Балотели,Ди Натале,Касано.
Холандија ми е фаворит бр.4 но заради слабата одбрана ме плаши искрено дури и испагање нејзино по групи.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.931
Јас си уплатив на Франција @12.00 :rolleyes:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Уште 11 дена до Евро.
На 8 Јуни прв меч Грчка-Полска во Варшава со почеток во 18:00

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Линдегард од Јунајтед е на скоро исто рамниште со него,а за замена е повикан и синот на Шмајхел (Каспер Шмајхел,моментално брани во Лестер Сити)..
Соренсен и Линдегард на исто ниво? :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Соренсен и Линдегард на исто ниво? :pos:
Да. Не е првотимец Линдегард кај нас поради очигледни причини, иначе ќе видеше дека се работи за квалитетен голман, a Соренсен беше ѕверка порано, сега и тој е втора виолина во Стоук.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Навивам за Франција :свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom