Европска Лига 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата acermk
  • Време на започнување Време на започнување
Не научитве,дека финалето во ЛЕ,е секогаш една недела пред финалето во ЛШ?

Боби[Мкд];3549629 напиша:
Ама оваа година се 10 дена. :)

Па 10дена се оти се игра среда(ЛЕ)-сабота(ЛШ), иначе до лани беше една недела пред финалето во ЛШ.

Сега слушнав на Вести на Сител за Фулам не играле Замора и Даф.Доколку е така да знаеме сингл на А.Мадрид да стајме?

Фулам сакам да победи утре...А и заслужија по елиминацијата на Јуве,Шахтјор,Хамбургер,Волфсбург...

Еј супер, утре ќе има за што да се пија пиво.:) Се надевам на супер фудбал, како што досега знаеле да ни го прикажат финалистите во до лани купот на УЕФА, а сега Лига Европа. Не типувам на никој, пошто реално не знам многу за двата тима, посебно за Атлетико, двајца не знам од тој тим.:) Си викам позаслужено ќе е Фулам да освои, поради патот до финалето, но тоа не мора ништо да значи. Ќе видиме утре.:wink:

Da ti se potkasa jazikot!:)..Uste deneska uplateno na Atletiko M (mojata omilena ekipa) ...Malce navivacki,a i malce realno,podobri se od Fulam posebno vo napadot!A inace edna zanimlivost,pred dve sezoni segasniot golman na Fulam -Svarcer,branese vo finaleto na UEFA,za Midlsboro,protiv Sevilja (spanska ekipa),a i togas M'boro vo polufinale ja pomina Steaua,so presvrt od 2 vo 1! Utre tipuvam 1 ,1-1, i 4:0 tocen rezultat!!

Фулам сакам да победи утре...А и заслужија по елиминацијата на Јуве,Шахтјор,Хамбургер,Волфсбург...
Да сеа стварно според мене Фулам повеќе заслужуваат да победат но сепак не се глеа кој како дошол до финале туку како ќе изигра во финале...

Па и Атлетико ги отпадна Ливерпул, Валенсија, Спортинг Лисабон, Галатасарај, па според тоа заслужува и тој да ја земи титулата нели?!
На крај затоа има финале и кој изигра поубаво во него и е посреќен се разбира ќе си ја земи титулата. Мој фаворит Атлетико Мадрид.:helou:

на која ќе го давааат финалево вечер?

^На канал 5.
Се надевам на победа на Фулам пошто си заслужија момците какви се не тимови елиминираа до финалето, додека Атлетико се некако се провлекуваше на среќа.

Би сакал Атл.Мадрид да тепа....се провлекуваа малку на среќа но мислам дека можат да го победат Фулам.....
Но,Фулам изигра супер во ЛЕ и не го исклучувам предвреме затоа шансите за освојување на ЛЕ,на двата тима се исти....

Ќе биде интересно и би сакал да видам малку неизвесност па дури и пенали бидејќи оваа година не видовме ништо.

Atletico Madrid: De Gea; Ujfalusi, Perea, Alvaro Dominguez, Antonio Lopez; Reyes, Assuncao, Raul Garcia, Simao; Aguero, Forlan

Substitutes: Joel, Valera, Camacho, Jurado, Salvio, Juanito, Cabrera.

Fulham
: Schwarzer; Baird, Hughes, Hangelaand, Konchesky; Duff, Etuhu, Murphy, Davies; Gera, Zamora

Substitutes: Zuberbühler, Nevland, Pantsil, Riise, Dempsey, Greening & Dikgacoi.

Почнува за 5 минути.:)))
Навивам за Фулам.
Составите:
Atletico: De Gea, Antonio Lopez, Alvaro Dominguez, Perea, Ujfalusi, Raul Garcia, Paulo Assuncao, Reyes, Simao, Forlan, Aguero.
Subs: Robles, Valera, Camacho, Jurado, Salvio, Juanito, Cabrera.
Fulham: Schwarzer, Konchesky, Hangeland, Hughes, Baird, Davies, Murphy, Etuhu, Duff, Gera, Zamora.
Subs: Zuberbuhler, Pantsil, Nevland, Riise, Dempsey, Greening, Dikgacoi
едит:ме претркале.=))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom