Европска Лига 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата acermk
  • Време на започнување Време на започнување
То Љубави :pos2:
Прекрасно!
Е тоа веќе ми се допаѓа , а некако од кога ги поминаа Јуве по поразот од 3-1 ... е тогаш имав некое претчувство дека ќе стигнат далеку... епа стигнаа доста им е :toe:

Боби[Мкд];3519636 напиша:
Финале кое нема да го гледам.:helou:

verojatno nema ni jas...no posakuvam fulham da go osvoi

Ти навивај за уште Барса и Баерн и 100% имаш тим со титула оваа година

ќе ви ја изрецитираме песната во недела за да видиш дали ќе немам тим кој ќе нема титула :salut:

ќе ви ја изрецитираме песната во недела за да видиш дали ќе немам тим кој ќе нема титула :salut:
хахахахахаа кај беше пред 5 сезони незнаеше челзи у која лига игра

Честито и за двата тима, особено на Фулам. Со игрите што ги прикажаа оваа година заслужија да играат финале. Супер и за Атлетико, малку повеќе среќа, ама битно влегоа во финале. Дефинитивно ќе биде интересно финале.

Има суспендирани за финалето ?

A.Madrid tepa sigurno na finaleto,iako normalno i Fulham pokazaa deka znaat da iznenadat,ali veruvam deka A.M ke teraat do kraj,pa i ke se zakitat so trofej na EL

ФУЛАМ! ФУЛАМ! ФУЛАМ!!!!

Малце ми е мака што од другата страна не е Валенсија,ама тоа е фудбалот. 3 рунди по ред како поминува Атлетико на голови на гости..Ама сеа нема да има голови на гости :).. Малце ми е мака за Хамбург,што не успеаја да играат финале на домашен терен,а + и втора сезона по ред испаѓаат во 1/2 финале,но сепак си навивав за Фулам,бидејќи навистина заслужуваат успех момците.. За другиот меч кажав,сеисто..Можеби малце повеќе сакав да влезе Ливерпул за да не им падне моралот за мечот против Челзи во недела,но од друга страна,освен што имаат шанса за 4то,имаат шанса да паднат и 8мо.. Така да,ако сакаат Европа догодина мора победа у недела! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom