Европска Лига 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата acermk
  • Време на започнување Време на започнување
Се гледа дека судииве се за Швабиве а против Италијанциве.Каков пенал му досудија на Вердер:tapp::tapp:.Него Јуве 2-0 браво,најде утеха во Лига Европа:pos2::pos2:

Англиските судии се најголемото зло шо можи да му се случи на фудбалот. Па добро бе, кај му беа очите шо свири пенал за Вердер??

Ливерпулчињава боза невидена се значит а јас од почеток на европскиве купој имав верба во Лил и се уште имам верба и мислам дека тие ќе победат па вие заебавајте се..

абе Платини, и преку другите ќе ГАЗИ за да ги смести Швабоњиве никакви да го земат местото за во ЛШ...

ти се серам и у фудбал и у се!

Вансериски натпревар Вердер-Валенсија, штета за непостоечкиот пенал, го уништи натпреварот.

Очекувам 0:2 или 1:3 за германците.

Што пенал беше ова за Вердер?:toe:
и ја не сватив го видов на апрапската тв по полувремето на Јуве незнам зошто го досудија изгледа судијата играл 2ка прво полувреме у кладилница

Valencia-Werder 1:1, имаа шанси и двете екипи но нема сили за завршница. Со оглед на тоа што Вердер е јак дома, а Валенсија слаба на гости би требало Вердер да оди понатака.

Валенсија ги надигра во секој поглед Вердер. Цело време напаѓаше, а Вердер се бранеше и ги фаќаше на контри кои немаа реализација.

Убав натпревар гледавме, на кој треба да жали Валенсија. Колку шанси промашени, толку немаа во последните 3 натпревари у Лига. Сакам Шпанците да тепаат, оптимист сум и очекувам победа во Германија. :)

Валенсија ги надигра во секој поглед Вердер. Цело време напаѓаше, а Вердер се бранеше и ги фаќаше на контри кои немаа реализација.

Убав натпревар гледавме, на кој треба да жали Валенсија. Колку шанси промашени, толку немаа во последните 3 натпревари у Лига. Сакам Шпанците да тепаат, оптимист сум и очекувам победа во Германија. :)
Исто и јас..:)

Иначе знае некој зошто доби Банега црвен?

интересни резултати имаше денес,многу неочекувани
атлетико-спортинг 0-0 ,Спортинг доби 2 црвени и тоа на 2 битни играчи,ќе бидат ослабени во реваншот ама сепак мислам дека можат да поминат,многу влегоа во форма последно време!!
Панатинаикос-Стандарт 1-3,мислам дека Пао нема што да бара во Лиеж....
Бенфика-Марсеј 1-0,Бенфика ми се омилени од тимовите што останаа во Европа Лига и би сакал да поминат понатаму,и добар резултат е ова,можеби и најдобриот 1-0 :)
Лил-Ливерпул 1-0,тешка работа за Ливерпул ,нешто слично како Реал-Лион ;)

^Бенфика - Марсеј - 1:1 :smir:

Бен Арфа даде гол на 3 секунди пред крајот :)

^Бенфика - Марсеј - 1:1 :smir:

Бен Арфа даде гол на 3 секунди пред крајот :)
лол не сум видел,штета...
ама и со овој резултат не се знае ништо,сакам Бенфика да помине...
Ебате Бен Арфа:pos2:

лол не сум видел,штета...
ама и со овој резултат не се знае ништо,сакам Бенфика да помине...
Ебате Бен Арфа:pos2:
И јас сакам Бенфика да мине,исто сакам да минат и Валенсија,Стандард,Волфсбург,Хамбург,Јуве,Атлетико и Ливерпул (:icon_mrgr)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom