Европска Лига 2009/2010

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Се гледа дека судииве се за Швабиве а против Италијанциве.Каков пенал му досудија на Вердер:tapp::tapp:.Него Јуве 2-0 браво,најде утеха во Лига Европа:pos2::pos2:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Англиските судии се најголемото зло шо можи да му се случи на фудбалот. Па добро бе, кај му беа очите шо свири пенал за Вердер??

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ливерпулчињава боза невидена се значит а јас од почеток на европскиве купој имав верба во Лил и се уште имам верба и мислам дека тие ќе победат па вие заебавајте се..

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
абе Платини, и преку другите ќе ГАЗИ за да ги смести Швабоњиве никакви да го земат местото за во ЛШ...

ти се серам и у фудбал и у се!

M

Mario Gómez

Гостин
Вансериски натпревар Вердер-Валенсија, штета за непостоечкиот пенал, го уништи натпреварот.

Очекувам 0:2 или 1:3 за германците.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Што пенал беше ова за Вердер?:toe:
и ја не сватив го видов на апрапската тв по полувремето на Јуве незнам зошто го досудија изгледа судијата играл 2ка прво полувреме у кладилница

M

Mario Gómez

Гостин
Valencia-Werder 1:1, имаа шанси и двете екипи но нема сили за завршница. Со оглед на тоа што Вердер е јак дома, а Валенсија слаба на гости би требало Вердер да оди понатака.

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
Валенсија ги надигра во секој поглед Вердер. Цело време напаѓаше, а Вердер се бранеше и ги фаќаше на контри кои немаа реализација.

Убав натпревар гледавме, на кој треба да жали Валенсија. Колку шанси промашени, толку немаа во последните 3 натпревари у Лига. Сакам Шпанците да тепаат, оптимист сум и очекувам победа во Германија. :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Валенсија ги надигра во секој поглед Вердер. Цело време напаѓаше, а Вердер се бранеше и ги фаќаше на контри кои немаа реализација.

Убав натпревар гледавме, на кој треба да жали Валенсија. Колку шанси промашени, толку немаа во последните 3 натпревари у Лига. Сакам Шпанците да тепаат, оптимист сум и очекувам победа во Германија. :)
Исто и јас..:)

Иначе знае некој зошто доби Банега црвен?

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
интересни резултати имаше денес,многу неочекувани
атлетико-спортинг 0-0 ,Спортинг доби 2 црвени и тоа на 2 битни играчи,ќе бидат ослабени во реваншот ама сепак мислам дека можат да поминат,многу влегоа во форма последно време!!
Панатинаикос-Стандарт 1-3,мислам дека Пао нема што да бара во Лиеж....
Бенфика-Марсеј 1-0,Бенфика ми се омилени од тимовите што останаа во Европа Лига и би сакал да поминат понатаму,и добар резултат е ова,можеби и најдобриот 1-0 :)
Лил-Ливерпул 1-0,тешка работа за Ливерпул ,нешто слично како Реал-Лион ;)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
^Бенфика - Марсеј - 1:1 :smir:

Бен Арфа даде гол на 3 секунди пред крајот :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
^Бенфика - Марсеј - 1:1 :smir:

Бен Арфа даде гол на 3 секунди пред крајот :)
лол не сум видел,штета...
ама и со овој резултат не се знае ништо,сакам Бенфика да помине...
Ебате Бен Арфа:pos2:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
лол не сум видел,штета...
ама и со овој резултат не се знае ништо,сакам Бенфика да помине...
Ебате Бен Арфа:pos2:
И јас сакам Бенфика да мине,исто сакам да минат и Валенсија,Стандард,Волфсбург,Хамбург,Јуве,Атлетико и Ливерпул :)icon_mrgr)

Kajgana Shop

На врв Bottom