Евролига 22/23

• Креатор на темата Креатор на темата TGTBF
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Евролигата?

• Вкупно гласачи
    13
  • Гласањето е завршено на .
Нели не пратиш до септември :)
@Partizanen banditen ова ти ја матиш работава си потегнал врски кај Вучичу да фрли некое милионче

Нема врска, прво Миротиќ има договор на уште година дена и не можат овие туку така да го пуштат, пошто никој не е луд да му даде толку пари, а друго му се допаѓа Београд на капитенот и јбг.

Нема врска, прво Миротиќ има договор на уште година дена и не можат овие туку така да го пуштат, пошто никој не е луд да му даде толку пари, а друго му се допаѓа Београд на капитенот и јбг.
Mirotic treba da bide vo knigi za sportski menadzment, pravoslavni brat :love:

Igrase za Real, pa stana glaven igrac na Barselona.
Od Covid sezonata navaki, Barselona ima probano se zivo i divo da mu ja namali platata, nekje da cue. Mislam go imase vo nekoe intervju nesto kao "its only business, no feelings" ili nesto taka. Ako Barsa saka da go brka mora da mu go isplati ostatokot od dogovorot. Site ponudi so mu gi pratile letovo za spogodba za raskin (pomala suma) gi odbil. Balkanski inat :cool:

Лош потег на Звезда според мене,може како бек опција ќе го биде ама за прв плеј никако.

Последно уредено:
Сигурно знае Обрадович дека овој играч не треба да го земе,ако го потпишат ќе кажам само RIP Partizan
Автоматски споено мислење:

Со потпис на Слукас,Калатес може да си бара нов клуб.

Последно уредено:
Сигурно знае Обрадович дека овој играч не треба да го земе,ако го потпишат ќе кажам само RIP Partizan
Автоматски споено мислење:

Со потпис на Слукас,Калатес може да си бара нов клуб.
Ili Slukas ili Kalates vo Partizan, toa ce bide odlicen start na preoden rok. Klasa igraci se i dvajcata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom