Евролига 22/23

Кој ќе ја освои Евролигата?

• Вкупно гласачи
    13
  • Гласањето е завршено на .

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.931
Поени од реакции
17.947
Нели не пратиш до септември :)
@Partizanen banditen ова ти ја матиш работава си потегнал врски кај Вучичу да фрли некое милионче
Нема врска, прво Миротиќ има договор на уште година дена и не можат овие туку така да го пуштат, пошто никој не е луд да му даде толку пари, а друго му се допаѓа Београд на капитенот и јбг.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.497
Поени од реакции
10.125
Нема врска, прво Миротиќ има договор на уште година дена и не можат овие туку така да го пуштат, пошто никој не е луд да му даде толку пари, а друго му се допаѓа Београд на капитенот и јбг.
Mirotic treba da bide vo knigi za sportski menadzment, pravoslavni brat :love:

Igrase za Real, pa stana glaven igrac na Barselona.
Od Covid sezonata navaki, Barselona ima probano se zivo i divo da mu ja namali platata, nekje da cue. Mislam go imase vo nekoe intervju nesto kao "its only business, no feelings" ili nesto taka. Ako Barsa saka da go brka mora da mu go isplati ostatokot od dogovorot. Site ponudi so mu gi pratile letovo za spogodba za raskin (pomala suma) gi odbil. Balkanski inat :cool:

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.497
Поени од реакции
10.125
Cekam tebe da ostvarim jedan davni san :love:

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221
Лош потег на Звезда според мене,може како бек опција ќе го биде ама за прв плеј никако.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221

Последно уредено:
Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221
Сигурно знае Обрадович дека овој играч не треба да го земе,ако го потпишат ќе кажам само RIP Partizan
Автоматски споено мислење:

Со потпис на Слукас,Калатес може да си бара нов клуб.

Последно уредено:

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.497
Поени од реакции
10.125
Сигурно знае Обрадович дека овој играч не треба да го земе,ако го потпишат ќе кажам само RIP Partizan
Автоматски споено мислење:

Со потпис на Слукас,Калатес може да си бара нов клуб.
Ili Slukas ili Kalates vo Partizan, toa ce bide odlicen start na preoden rok. Klasa igraci se i dvajcata.

Kajgana Shop

На врв Bottom