Евролига 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде првак во Евролигата (сезона 2013/2014)?

• Барселона

Гласови: 3 15,8%
  • ЦСКА Москва

Гласови: 4 21,1%
  • Олимпијакос

Гласови: 2 10,5%
  • Монтепаски Сиена

• Реал Мадрид

Гласови: 5 26,3%
  • Анадолу Ефес

Гласови: 1 5,3%
  • Панатинаикос

• Макаби Електра Тел Авив

• Фенербахче

Гласови: 6 31,6%
  • Жалгирис

• Вкупно гласачи
    19
  • Гласањето е завршено на .
Мислам дека со овај дуел Фенер им разјасни на скептиците дека и те како има сила да се бори за титулата оваа година.Него искрено според мене оваа Барса ми делува како послаба од лани.Може не се уиграни,секако има простор за подобрување,посебно коа ќе се опорави Лорбек,е тек тогаш ќе видиме до каде са годинава.Него нешто слушнав дека Џавај вчера имал инфаркт,ако е точно лоша работа:(.

Точно е, баш сега ја гледам снимката од Партизан и спомна коментаторот дека бил во болница.
Тое е за жал,се надевам дека Евролигава нема да изгуби така добар играч.

Епа тежината си го прави своето.Професионален спортист а 200 кила.Ќе го замине и на Софо уште малку.

Да уште еднаш Фенер да докаже дека е голем тим,и да им ја дупне главата на гадниве.

Kenan Sipahi na pozicija 1 od start..Stom Zeljko go forsira racunajte kolku e talentiran.

MVP na FIBA Europe U18! (y)

Луда утакмица нек си ебе матер,каква одбрана им играше Цска последните 4,5 минути(y)

15-0 serija Baern i izramnija 66-66..
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 22:00 ---
12-1 serija na grcite i si ja zapisaa tretata pobeda.
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 22:10 ---
Уууу каква завршница!Баерн стигна на 2 разлика и напад имаа а Оли искусно направија фаул и второто слободно го промаши Шафарцик. :(
На 3 разлика Delaney имаше обид за тројка а имаше контакт од играчот на Оли но ништо не досудија судиите. 88:83 крај.

Карл Хајнз ти е ко Џордан Хил,све собра под кош,и у напад и у одбрана(y).Секоја екипа би посакала ваков играч у својте редови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom