Евробаскет 2022

• Креатор на темата Креатор на темата orthodoxMK
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Евробаскетот 2022?

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Ova e sramota od epski razmeri. Daj neka ja napustat salata predvreme. Gi iskinaa.

На крај класика Франција-Шпанија , ни Јанис ни Лука ни Јокич и три пичке си материне. Од коа се сеќавам на Евробаскет 2009 па навака играат меѓусебе ,освен 2017.

На крајот првенството без никакви изненадувања, стандард Франција - Шпанија во финале.

На крај класика Франција-Шпанија , ни Јанис ни Лука ни Јокич и три пичке си материне. Од коа се сеќавам на Евробаскет 2009 па навака играат меѓусебе ,освен 2017.
само 2011 играа финале едни против други

само 2011 играа финале едни против други

Не мислев на финалиња само. Патот ги спојувал почесто пред финалето. Поентата ми беше пак една репрезентација од двете наоѓа начин да бидат во финалето и покрај потценувањето шо им го дадоа на ова првенство.

Па добро Шпанците и не се некое изненадување после сезоната шо ја имаше Бо Круз во Селтикси

hustle-netflix.png

Не ме чуди, а веројатно и ќе освојат затоа што Скариоло е подобар тренер (а тоа обично има врска во кошарка, освен ако не им се посреќи пак на Французиве), а и плус дека ич не ги можам во ниту еден спорт - циганарија препотентна. :pov:

Па добро Шпанците и не се некое изненадување после сезоната шо ја имаше Бо Круз во Селтикси

hustle-netflix.png
Абе пред неколку месеци го гледав филмов и појма немав дека е стварно кошаркар. И деновиве гледав по малку од првенствово и глеам овој многу ми личи на тој глумецот. Отварам после ИМДБ кога гледам он да ти бил. :pos:

OFFICIAL: Poland, Finland, Latvia and Cyprus will host EuroBasket 2025.
Fc3dfUwWYAITXRd.jpeg

Сеуште се чудам како стигнаа Пољациве до тука, каква анти кошарка. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom