Harald
King of Norway
znae li nekoj na koja tv kje davat spania litvanija? kako so gledam nema ni na rts ni sport klub za sega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама и црнецон заеба со тој безвезе фаул. Не мораше да му ја откорне раката. А судиите јасно беше дека ќе им помогнат на Германциве.Каква смешка, неспортска за Црна Гора од како се вратија на -3, ми се лоши од судииве на европсково
Повише го задржа за да не падне него што идеше на тоа да му ја задржи раката. Реално како што се кршеше утакмицата комотно требаше само фаул да досудат Германија имаше напад за победа секако ама остави ги ферски да ја завршат, вака стои дамка. Амаа тоа е што е. Се надевам ќе испаднат у 1/4 финалеАма и црнецон заеба со тој безвезе фаул. Не мораше да му ја откорне раката. А судиите јасно беше дека ќе им помогнат на Германциве.
Замисли Хрватите изненадат, тоа ќе е настан на годината. Хрватите малце од малце да имаат подобар менталитет колективно гледано ќе можат да ги пројдат. Не знам утакмициве тесни, ама дали сите имавме преголеми очекувања од првенствово, пола од екипиве воопшто не импресионираат со игра.Аман ова шпансково село се извлече и сега гарант ќе тера бар до полуфинале.![]()
![]()
Не ми се верува како Литванија испушти во последната четвртина да ги победи. Овој Валанчиунас отсутен цела утакмица, ко да не му се играше.
Те спаси Осман да не си ги изедеш зборовите.