од кога Меси заиграл за Португалија ?Изненадување ќе беше да играат против Македонија и Македонија да ги елиминира..вака играат против Португалија која има јак состав плус најдобриот играч во светот. We'll see.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
од кога Меси заиграл за Португалија ?Изненадување ќе беше да играат против Македонија и Македонија да ги елиминира..вака играат против Португалија која има јак состав плус најдобриот играч во светот. We'll see.
Never heard of her...од кога Меси заиграл за Португалија ?![]()
Ѓупците се жалат на судијата.
Шпанците се мотивирани од еден тажен настан. Пред два дена почина екс-играчот на Бетис и Ливерпул, Мигел Роке, на 23-годишна возраст.Преостанатото од првенството, Шпанците ќе го одиграат за него.
Епа таква им е играта, на пасови. Барем има зошто да се жалат. Овие на 2 дена пред натпреварот јадат лајна за судијата.И другиве ѓупци не се поарни, против Италија и Хрватска се жалеа на теренот... неможеле да подаваат...
1:0 е убивање на противникот,talk to me about that.Шпанија има да ги убие Португалците.
Стандард натпревар ќе биде.Шпанците ќе напаѓаат,Португалците ќе се бранат и ќе чекаат на контра,Роналдо ќе биде флоп на натпреварот(како и секогаш во големите мечеви),Шпанците ќе постигнат еден гол и после ќе го силуваат фудбалот до смрт.
Тип:1:0 за Шпанија
1:0 е убивање на противникот,talk to me about that.
кој вика дека неможат..па они живеат за тоа да го направат...допрва следува вистинското...т.е. денеска во 20:45 почнува...Ај не можете и темава да ја преправите во Барса/Реал.....