Everybody Loves Raymond

Јас ја обожавам серијава.Посебно Мари, се цепам од смеење од неа.Сцената кога ги фана Роберт со девојаката голи во подрумот......цепажа

Lele serijaba kolku e samo predobra, ovoj Raymond e otkacen, mnogu mi e smesen , kakvi faci pravi..... Samo ne daj Boze da imas takov maz....:pos2:

Everybody loves Raymond (Сите го сакаат Реј).

Секогаш кога сакам добро да се насмеам ја гледам оваа серија. Ја даваат на Сител и Сител 3. Дефинитивно најдоброто нешто од комична серија што сум го гледал. Инаку во центарот на вниманието е Реј и неговата поширока фамилија, дел од тие луѓе се доста дисфункционални ама проблемите во животот ги решаваат на смешно лесен начин. Еве нешто од нејзе:

:vozbud::vozbud::vozbud: Од мене имаш зеленко за темава.Ја обожавам серијава и штета што повеќе не се прикажува на нова тв

Ја има на Сител 3 баш денеска ја гледав :toe:.

:vozbud:И мене ми е една од омилените...
Порано накај 4 саат на нова ќе почнеше една ваква комична и 3-4 саати послем тоа сите серии шо беа вакви смешки..
Дефинитивно многу добра :)

Мене па многу ми ги форсираат некако ликовите.
Старците се многу напнати и досадни, татко му на Реј е ултра-бесчувствителен и мрзелив, антипатичен на моменти со неговите „досетки“, брат му е осамен до бескрај, и никој не го рецка.
Може таква им била и првобитната замисла, ама претерале.

Менувам канал кога ќе го видам филмот, просечен да не речам "ефтин" хумор, пасивни антипатични ликови, ништо не ме привлекува да го гледам :toe:

Дупла тема, ја споив.

Серијава е закон! Идејата е како кај Seinfeld од секојдневниот живот да се потенцираат ситуации кои на сите ни се случуваат. Многу убав хумор. Сепак се вкус. :toe:

Дефинитивно најдобра хумористична серија со одличен хумор...но сепак...после Фрејзер:wink:

Мене па многу ми ги форсираат некако ликовите.
Старците се многу напнати и досадни, татко му на Реј е ултра-бесчувствителен и мрзелив, антипатичен на моменти со неговите „досетки“, брат му е осамен до бескрај, и никој не го рецка.
Може таква им била и првобитната замисла, ама претерале.
Не е типот бесчуствителен тој е добар човек, тоа што така се представувља му е лице за пред другите.
Кај цајканот ми е најсмешно што е мажиште огромно, а се жали на ситни мали работи, униформата го прави авторитетен човек, а во глумата се представува како мало дете. Представен е слично како нашиот стереотип за полицајците само на американски начин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom