Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eeeeee golemi patrioti vaka ne se gradi Makedonia!
ete na primer ti ne mu trebas na drzavata tebe te civilizira samo puskata,dzabe trosis kisllorod, a naredna godina Grujo na denot na drvoto ne treba da trosi drvo i za tebe.@enhallon
:pusk::pusk::pusk::pusk:
МИСТИЧЕН БАНИРАЈ МЕ ПРЕД ДА ПОЧНАМ ДА „КАКАМ„
„Денеска Груевски сакаше само да информира и не бараше поддршка, ниту бараше сугестија или критика. Сметам дека тоа не е доволно и очекувам дека до понеделник ќе имаме лидерска средба на која што ќе кажеме и наши позиции, на кои што можеби и Владата ќе излезе со формален став, бидејќи колку што знам Министерството за надворешни работи брифираше за став, меѓутоа јас не чув дека таков став постои во Владата, ниту сум чула дека Владата вчера на седницата донела одлука, ниту сум слушнала дека таа одлука ја усогласиле на пример Премиерот и Претседателот“, вели Шеќеринска.
Јас па никако да ја видам таа мудрост на Груевски. Ај да сочекаме да дојде самитот па да ја видиме мудроста на дело. Може ќе изненади во последен момент.Знак на мудрост од страна на Груевски. Кога се работи за национално предавство