- Член од
- 23 јули 2019
- Мислења
- 406
- Поени од реакции
- 2.760
Андреа е типична girl next door типка што некој ден додека била тинејџер ѝ текнало дека сака да пее и да сними видео спот за некоја песна кај што кажува колку не е разбрана. Има некој потенцијал во гласот што конкретно во песнава воопшто не доаѓа до израз зашто пее на нос. А тоа што ја изгласало жириво е само доказ дека што се однесува до македонската евровиизија, уште откога почнала се вртиме во таков круг за кој пее типкава. Ја викам типка, пошто нејзиниот стил ми го вели тоа. Инаку ќе ја викав девојка. Од тој круг може малку излеговме со онаа химната што не ни ја знае, односно што не сакаше да ја знае, ама за кратко. Сега еве очигледно пак си се враќаме во бидувањето ништо.
Кучето на тетка ми умре и затоа сум изнервирана, па уште ова ми беше кусур. Затоа рантам, инаку не би го напишала ова.
Веројатно на настапот ќе биде сама во некој костим од типот на Били Алјиш во некоја дреч боја. Додека трае песната ќе пафта со рацете горе доле по битот нели и може малку ќе рипне ко што рипка на видеоно.
Жими бубамаркиве, туку ај..нек се порадува
Кучето на тетка ми умре и затоа сум изнервирана, па уште ова ми беше кусур. Затоа рантам, инаку не би го напишала ова.
Веројатно на настапот ќе биде сама во некој костим од типот на Били Алјиш во некоја дреч боја. Додека трае песната ќе пафта со рацете горе доле по битот нели и може малку ќе рипне ко што рипка на видеоно.
Жими бубамаркиве, туку ај..нек се порадува