Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ја нашата македонска. Како за Дизни анимиран филм.

И бугарска песна, моментално на второто место според букмејкерите

Последно уредено од модератор:
Спотот е глуп нема тема,некако без везе сцена оркестар сцена Васил прави гримаси сцена даут пашин амам,музиката и пеењето попедерски не можеше да звучи.
Вака на прво слушање досадно звучи но музиката е квалитетна и песната коректно е испеана.

Ова се единствените песни кои ми ги фаќа увото, до сега:

Италија:

Швајцарија:

Финска:

Украина:

Литванија:

Франција:

• Ми се допаѓа
Reactions: ovs
Песнава на Васил секако е подобра од ланската, тоа е сигурно. Е сега дали ќе успее да влезе во финале стварно не знам пошто вакви балади обично се меч со две острици. Некогаш стварно успеваат ама некогаш поминуваат неприметно и испаѓаат. Васил како лик ми е многу антипатичен искрено ама има моќен вокал па треба тоа да се искористи. Така да мислам подобро ова отколку генеричка поп песна. Барем тука и нема многу простор за импровизации со сценскиот настап, и кај Тамара беше така. Нека застане и нека отпее, тоа е тоа. Претходните години неколку пати си ги упропастувавме шансите за успех со лошите сценски настапи.

Другите песни ги слушнав само како preview, неколку секунди. Денес поврзав дека Хуверфоник што ја претставуваат Белгија се оние што имаа светски хит со Mad About You, само изгледа имаат нова пејачка. Ерменија инаку се откажа поради состојбата во Нагорно Карабах а песната на Белорусија е дисквалификувана поради политичка содржина (пропаганда на Лукашенко). Сега или ќе пратат нова песна или ќе бидат суспендирани скроз.

Песнава за третото продужение на Кралот Лав да не ја планираат? Плус дознавам дека ликов бил детето што ја пееше Марионка. Супер пее, ама очекувам дур се криви на сцена некој да пројде и да го потапша по рамо и да му рече - Дечки добар си, ај следечи.

Спотов вришти, личи на МТВ 96 та продукција.

@zmej gorjanin sigurna sum deka ova ti go promeni mislenjeto i sega Vasil ti e favorit.
Нема да ми го промени мислењето, ама сигурен сум дека ќе им легнете на волејка на Бугарите кога ќе се правдаат зошто ве блокираат - за говор на омраза против луѓе со бугарска свест и ЛГБТ.

Нема да ми го промени мислењето, ама сигурен сум дека ќе им легнете на волејка на Бугарите кога ќе се правдаат зошто ве блокираат - за говор на омраза против луѓе со бугарска свест и ЛГБТ.
>ne priznava nacija
>ne priznava jazik
>reeeee govor na omraza
>bonus lgbt

@zmej gorjanin sigurna sum deka ova ti go promeni mislenjeto i sega Vasil ti e favorit.
Од Тоше Проески до вакви грешки на природата.
Има ли во авионот пилот?
И до кога абнормалното ќе го рекламираат како нормално, не е...нема ни да биде.

Од Тоше Проески до вакви грешки на природата.
Има ли во авионот пилот?
И до кога абнормалното ќе го рекламираат како нормално, не е...нема ни да биде.

Биди среќен што сеуште сме назад ние во оваа игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom