Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Под опасност било да се одложи овој фестивал на сида ради корона вирусот. :(

Germany

Between the Germany entry this year is 99% Bulgarian production ,like Macedonian in 2017.

Дамир Кеџо го избраа на Дора за претставник на Хрватска на Евровизија.

Според многу коментари повеќето во Хрватска сметаа дека Миа Неговетиќ е правиот избор за Евровизија.

Србија вечерва финале на Беовизија. Уште сега веќе како да се знае по коментирања дека ќе се изберат Huracane со Сања Вучиќ која ја претставуваше Србија 2016 година на Евровизија.

Ги проверив песните до сега, бљувотина. Само Литванија ми даде желба да ја слушнам повторно и целосно. Белгија и Украина исто треба да ги проверам целосно. Естонија разочарувачки ко никогаш досега, повраќница од песна ала СССР стајл...Хрвативе секоја година патетични шлагери пуштат, не им текнало уште дека не сме у 90ти со тие наркомански, патетични балади.

Ги проверив песните до сега, бљувотина. Само Литванија ми даде желба да ја слушнам повторно и целосно. Белгија и Украина исто треба да ги проверам целосно. Естонија разочарувачки ко никогаш досега, повраќница од песна ала СССР стајл...Хрвативе секоја година патетични шлагери пуштат, не им текнало уште дека не сме у 90ти со тие наркомански, патетични балади.
што има наркоманско у баладите?

што има наркоманско у баладите?

Трезвен човек без доза не трпи 3 минути од таа тортура. Баладите пер се не се проблемот, проблемот е што стилот на балади сеуште е некојси пост-комунистички шлагер од 90те. Еве Белгија ја ислушав, пример за модерна балада, каде каде подобро од Хрватска.

Излезе спот од нашава песна? Или уште го снимаат?

Излезе спот од нашава песна? Или уште го снимаат?

Во 20:00 вечерва отвори на МРТ ќе има премиера на песната+видеото. Баш сум и јас заинтересиран како ќе е [emoji848]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Во 20:00 вечерва отвори на МРТ ќе има премиера на песната+видеото. Баш сум и јас заинтересиран како ќе е [emoji848]

Грешка. Во *19:30 на дневник2 премиерно ќе се покаже [emoji1]

Патувам му е каде каде повпечатлива, повеќе се памети од прва. А и спотот му е поинтересен. Оваа нема нешто по кое може да се запамети.
Јбг, штета

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom