Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
@bijons Lordi garant se glupirale na proba i rekle "dovolno e za evrovizija":D

Hrvatska i Ermenija moi favoriti pri nedostatok na novite Lordi.

Британски медиуми: Терористи се закануваат дека ќе ја детонираат арената во Шведска за време на Евровизија 2024 година

Деновиве решив да преслушам мање више се' според кладилниците и анкетите како што се подредени, плус по некоја што ми упадна во уво. Топ 3 ми се Хрватска, Италија и Норвешка. ОК ми се и Белгија, Шпанија, Финска, Швајцарија. Всушност Шпанија сум ја имал слушнато уште пред 2-3 месеца додека бев во странство, изгледа во цела Латинска Америка е хит песната. Траката е супер, ама пеачката чист промашај, за таква песна треба многу моќен вокал.

Ова е клип од пробите во арената во Малме претходниве денови, подредени се како што настапуваат во полуфиналињата. Сега и директните финалисти настапуваат во полуфиналињата. Мислам со Луксембург се завршува првото полуфинале, а следната по неа се први од второто полуфинале.

Идејата по настапите на Ирска и Велика Британија да оди Мама Тереза и Дева Марија... вриска. :ROFLMAO:

Таа бушавата личи у фацата на шимејл ама затоа другава :love: :sekcza:
Каде се сега ваквите жени ?!
Еј кој човек сум јас, станав сабајле и од никаде се сетив на постов твој и си викам што му е на човеков ко коњи тие двете, ко мажи. Милиони пати сум ја преслушала песната, ама секогаш оваа бушавата ми била у очи и викам баш сега да ги видам поубаво. Онаа сестра и на бушавата вистина преубава. Озбилно. Јебозовна ептен. Од сабајле барам слики од тоа време ама слабо, а Злате што ми ја кажа последната песна стара е веќе ама пак е убава.
Ама затоа па другата...
Убав вкус си имал за жени бе...

Ги преслушав, апсолутен фаворит ми е Ирска. Не баш од музички аспект, лоши ми се скоро сите. Ама ваљда поради спотот и имиџот. Се надевам ќе победи.

Норвежаните се океј, ама можат они многу подобро.

Хрватите на моменти ме потсетуваат на бендот Pain.

Норвешка бр. 1
...
Белгија бр. 2
Ерменија бр. 3

Се останато се класи зад.

И Евровизија не е тоа што беше, веќе нема хитови кои не се сфаќаат озбилно како порано, сега се е озбилно некако

Мислам дека оваа година ако учествувавме ке победевме,имам такво чуство но за жал ја пропуштивме шансата.

Италија и Луксембург ми се со најзаразни мелодии

Деновиве решив да преслушам мање више се' според кладилниците и анкетите како што се подредени, плус по некоја што ми упадна во уво. :ROFLMAO:
нели ви е безвезе предвреме да ги слушате песните. мене ми е магијата ете вечерва прв пат на тв да слушам, не на јутуб ...

Мислам дека Хрватска ќе победи или ќе биде меѓу топ 3 први.

...денешнава Евровизја треба да се забрани, вештерки, блуд, сатанизам, хомосексуалност не е уметност, ниту ова не е музика и пријатни ноти, ниту оркестер ниту инструменти, све е вештачка музика од само еден инструмент со илјада имитации на звук, блудникаво, срамота за човечкиот род до каков степен дојде на распад на музичка уметност, распад на убавина и тоа што значи музика, ова треба све да се расчисти ако сака човекот да опстане!

Последно уредено:
Страшен настап на Хрватска, прво место па неколку празни места до второ. Одлична енергија и многу различен настап од овие досадниве.

...денешнава Евровизја треба да се забрани, вештерки, блуд, сатанизам, хомосексуалност не е уметност, ниту ова не е музика и пријатни ноти, ниту оркестер ниту инструменти, све е вештачка музика од само еден инструмент со илјада имитации на звук, блудникаво, срамота за човечкиот род до каков степен дојде на распад на музичка уметност, распад на убавина и тоа што значи музика, ова треба све да се расчисти ако сака човекот да опстане!
Евровизија не е опера или концерт на симфониски оркестар па да бараме салонска префинетост.
Забавна музика е широк поим и има секакви вкусови и тоа не мора да значи дека треба да се расчисти со оние кои не ни се по кеиф.

Евровизија не е опера или концерт на симфониски оркестар па да бараме салонска префинетост.
Забавна музика е широк поим и има секакви вкусови и тоа не мора да значи дека треба да се расчисти со оние кои не ни се по кеиф.
...тоа е блуд, не е музика, кореографија и позадина од лајт шоу не значи музика,

Screenshot 05-08-2024 00.07.25.png Screenshot 05-08-2024 00.08.25.png

да излезе пеач (Финска) со пенисот и задникот не значи музика,

Screenshot 05-08-2024 00.06.38.png

ниту вкус според ќефови, едно е забава друго е натпревар за песна, порака со сатани, вештерки и рогови или хомосексулаци во кафез не е вкус ниту ќеф и нема ништо со музика како уметност, ако ти го оправдуваш сето тоа, јас не, па си пишувам свое мислење!

Screenshot 05-08-2024 00.09.05.png Screenshot 05-08-2024 00.10.38.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom