Исто како што мене не ми е јасно како интелигентно битие како тебе слуша рап, рецимо.Злате и Ска
Стфсрно не ми е јасно како интелигентни битија како вас уопште пратиф Евровизију.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто како што мене не ми е јасно како интелигентно битие како тебе слуша рап, рецимо.Злате и Ска
Стфсрно не ми е јасно како интелигентни битија како вас уопште пратиф Евровизију.
За сеир и за мемиња.Злате и Ска
Куде га најде бш рап.Исто како што мене не ми е јасно како интелигентно битие како тебе слуша рап, рецимо.![]()
Ај наброј ги другите 9 по редослед и се кладам дека ќе ти најдам една песна од евровизија шо ќе ти се свиѓа.Куде га најде бш рап.
Од десет омилени прафци,рап ми е ма девето место.
Погреши гу ја тему прееска хаха затох постира тамо.
Иначе една добра рап трака(од девеести) е боље од десет најбољи евровизиски траке(од 2000 па наамо).
Таа бушавата личи у фацата на шимејл ама затоа другаваЗа мене нема песна што ќе ја премине оваа. Најдобрата на сите времиња.
А евровизија не пратам да не речам од средно, фрлив некое око на некои, се е сведено на циркус и транвестити, жени ко мажи, мажи ко жени, дворски шутови и мики мауси.
https://youtu.be/ywVlcrKPHkY?si=STyHUJES7sk0xpn3
Poentata na otkazuvanjeto e toa sto so godini unazad nema muzicki festival za izbor na pesna, tuku MRT sto celo vreme napnuva so antipatichni "peachki" kako Tamara sho ja glasaat najcesto drugarkite od "struchno" ziri.Колку амбулантни возила набавија нашиве со париве што ги заштедија и зашпараа од неодење на евровизија?
Дали евентуално им ги дадоа тие парички на народов кој проповедаше дека треба да се откажеме од евровизија и да ги пренамениме парите. Се пренаменија ли некаде? Или ги пикаат и тие по џебови?
Вака или така, манескин да речеме станаа продукт за кој испод 150 евра карта не можеш да најдеш за да ги гледаш у живо. Која друга манифестација би приуштила такво експонирање и таков успех?
...тоа е цела машинерија на бизнис, ќе стават анонимуси од некој музички талент шоу, аман, ќе дадат пари за развој на МРТ, тие сакаат да го уништат да не постои и цела зграда да се продаде, ти па за развој, што во државата национален интерес се унапреди и разви?Затоа јас мислам ако се паметни МРТ да си направат некое музичко талент шоу и од тоа талент шоу да се избере учесник и песна за на Евровизија. Нека не се занесуваат многу владеачкиве партии и нека го одврзат кесето буџет на државава и нека да дадат пари за развој на МРТ.