- Член од
- 24 април 2024
- Мислења
- 469
- Поени од реакции
- 888
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Еј кој човек сум јас, станав сабајле и од никаде се сетив на постов твој и си викам што му е на човеков ко коњи тие двете, ко мажи. Милиони пати сум ја преслушала песната, ама секогаш оваа бушавата ми била у очи и викам баш сега да ги видам поубаво. Онаа сестра и на бушавата вистина преубава. Озбилно. Јебозовна ептен. Од сабајле барам слики од тоа време ама слабо, а Злате што ми ја кажа последната песна стара е веќе ама пак е убава.Таа бушавата личи у фацата на шимејл ама затоа другава![]()
Каде се сега ваквите жени ?!
нели ви е безвезе предвреме да ги слушате песните. мене ми е магијата ете вечерва прв пат на тв да слушам, не на јутуб ...Деновиве решив да преслушам мање више се' според кладилниците и анкетите како што се подредени, плус по некоја што ми упадна во уво.![]()
Евровизија не е опера или концерт на симфониски оркестар па да бараме салонска префинетост....денешнава Евровизја треба да се забрани, вештерки, блуд, сатанизам, хомосексуалност не е уметност, ниту ова не е музика и пријатни ноти, ниту оркестер ниту инструменти, све е вештачка музика од само еден инструмент со илјада имитации на звук, блудникаво, срамота за човечкиот род до каков степен дојде на распад на музичка уметност, распад на убавина и тоа што значи музика, ова треба све да се расчисти ако сака човекот да опстане!
...тоа е блуд, не е музика, кореографија и позадина од лајт шоу не значи музика,Евровизија не е опера или концерт на симфониски оркестар па да бараме салонска префинетост.
Забавна музика е широк поим и има секакви вкусови и тоа не мора да значи дека треба да се расчисти со оние кои не ни се по кеиф.