Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Од 22 песни, досега испеани, ни една нема добра и после некој збори годинава имало јака конкуренција. :eek:

Добро сме го смислиле моментов со ова "Proud". Секој може да се пронајде у поруката, а мислам дека педерите најмногу. Ќе шиба Тамарка доста гласови од геј популацијата.

Добро сме го смислиле моментов со ова "Proud". Секој може да се пронајде у поруката, а мислам дека педерите најмногу. Ќе шиба Тамарка доста гласови од геј популацијата.
Koj bre??? Gledaš deka polovina od nastapuvačite se ili pederi ili nekoj drug vid na izrod?
Jaka e konkurencijata...

16 годишната ми е фејв една година помала од мене а на Евровизија финале стигна.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

WOW МОЌЕН НАСТАП , ПОДОБАР ОД ПОЛУФИНАЛЕ, БРАВОООООООООО!!!!

:jeeee:

Eve...jebozovnata Končita mi potvrdi deka e taka....:eek:

Абе а сте приметиле дека споредбено со порано (прв пат гледам после 2008) во публика има само геј фаци?
Порано мнозина беа женски и чат пат фамилии-парови...сега кога и да пуштат, група мажи на 30+ сите со шарани бради и маици без ракави.

БТВ оваа од Словенија ме потсеќа на Елф, ама добра песна имаа.

ЕДИТ - Сега гледам дека за Франција уствари настапил ОН, а не ОНА. :eek:

И сега најинтересното во гласањето...Географија, гледано историски скоро може да се предвиди кој за кого ќе даде 12 поени, како квиз...:D

Sto e so facata na pejackata na Slovenija? Sto kur e so pesnata i nastapot na Island? I sto kur e so debelata balerina i transgenderot na France?

Dali ova vekje stanuva freak show???

Еве ко шлаг за на крај на фрик шоуто брадата балерина за комплетно згадуење и повраќање

Ви прави тригер на заостанатите мозочиња ако некој има поинаква сексуална ориентација? Онака ве јаде тоа од унутра и ви праи шубе децата да не ви се геј?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom