MkDon
Valencianista
Какви кретени сте што убацувате политика, име и партии у темава, срам треба да ви биде ебате клошарите заостанати.
Што да очекуваш од неиживеан и див македонски народ што незнае ништо повеќе во животот освен избори.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какви кретени сте што убацувате политика, име и партии у темава, срам треба да ви биде ебате клошарите заостанати.
Ок, не очекував ваков ревносен опонент со волку аргументирани излагања за и околу дојката на Тамара. You winЕлена има цицки, да, ама ова на Тамара се ствари кои и пркосат на гравитацијата. Или ко вицот за Ноне, само да го смениме името: Тамара нема цицки, цицките имаат Тамара. Па колку сака целулит нека има.
Секако.Австралија победува.
Само таа изведба ја видов и доволно беше, другите не мора ни да ги видам.
Ок, не очекував ваков ревносен опонент со волку аргументирани излагања за и околу дојката на Тамара. You win![]()
Нели не гледаш?Австралија победува.
Само таа изведба ја видов и доволно беше, другите не мора ни да ги видам.
Од нашава група или Албанските преставници? ёиспуштив моменто куку го љетив орел и на евросонг
Sent from my iPhone using Tapatalk
Нека ја затворат 1Тв
Ако се затворена група луѓе шо се знаат,нека не тупаат со Тамара[DOUBLEPOST=1558207215][/DOUBLEPOST]![]()
Од нашава група или Албанските преставници? ёиспуштив момент