- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 7.118
- Поени од реакции
- 24.699
Абе јас уствари сега скапирав дека обратни биле поените.Мислев од публиката, гласови![]()
Односно кога се јавуваат е жири...
Абе јас уствари сега скапирав дека обратни биле поените.Мислев од публиката, гласови![]()
Од Албанија на пример иаме 18 поени, а од Острелија полна со иселеници патридиоти ко тебе иаме 0 од телевоутинг 7 од жири. Така да попуши.Ajde da recime deka dijasporata ni go obeli obrazot. Ovaa drugata dijaspora si glasase za svojata maticna zemja.
Ајдеееееее, па за вакво нешто вреди 200к, а не оние претходните паразити што снимаа бамбини песнички и таму идеа само да се чекираат на фејсбук.бидете горди на Тамара што спичкаја ваши 200 к еу за 5 дена,,а работнициве од Еурокомпозит,Фени нека чекаат уште 10 евросонга па да примат плата што си ја одработиле
Pa realno e da sega ima glasovi od Albania, Severdonia e nivna drzava, a ne na nekoj od Ostrelia.Од Албанија на пример иаме 18 поени, а од Острелија полна со иселеници патридиоти ко тебе иаме 0 од телевоутинг 7 од жири. Така да попуши.![]()
Држави ко Холандија даваат по 500.000 евра.бидете горди на Тамара што спичкаја ваши 200 к еу за 5 дена,,а работнициве од Еурокомпозит,Фени нека чекаат уште 10 евросонга па да примат плата што си ја одработиле
https://eurovision.tv/event/tel-aviv-2019/grand-final/results/fyr-macedoniaАбе јас уствари сега скапирав дека обратни биле поените.
Односно кога се јавуваат е жири...
I koj del tuka ne ti e jasen ? Sto te buni pokonkretno ?Од Албанија на пример иаме 18 поени, а од Острелија полна со иселеници патридиоти ко тебе иаме 0 од телевоутинг 7 од жири. Така да попуши.![]()
Ти се дигна признај.Горд на Тамара <3 Цело време додека траеше гласањето бев возбуден.
Не му се дига него на ТамараТи се дигна признај.
Боксот го гледав... Евровизијата не, освен гласањето каде се свршаваше на newsfeed дека конечно и за нас силно светнал ден на Педербал 2019.Не знам дали приметивте ама не беше педер победникот, ниту па беше феминистичка песната. Токму напротив. Си победи најдобрата песна. Нит меџународната и должеше нешто на холандија, нит па холандија има некоја дијаспора која ја гласа. Не замарајте. Стварно многу се.замарате со педери за некои кои им е одвратно тоа. Ако ви е педерско шоуто одете гледајте бокс. Имате секоја сабота вечер на телма.
Потсетување - Дечкото што победи не е стрејт, бисексуалец е. ПоздравБоксот го гледав... Евровизијата не, освен гласањето каде се свршаваше на newsfeed дека конечно и за нас силно светнал ден на Педербал 2019.
Ние забележавме дека победил нормален дечко и ОК, тоа е за поздрав. Но тој победи со милионските гласови на европејците на кои им е преку к*р да им наметнуваат различности со двојни аршини (тоа најдобро ќе го осознаеш на евро-изборите за помалку од една недела), а не со гласовите на исполитизираното жири, во кој главен критериум се земаат врските со геј-лобито. Со тие гласови победија црни Швеѓани, не дека добро пееа, него дека понудија нешто ново, за разлика од досега навикнатите црни Германци и Французи.
Е сега ти колку забележа дека од година во година се повеќе и повеќе се промовира содомистичката напаст... Пет пати на facebook newsfeed нашите пералници на мозоци наречени медиуми, објавија дека се појавил дегенерикот од Австрија, е се дури мене ни крив ни должен ме напнуваат со такви небитни ствари и јас ќе реметам малце, акција-реакција![]()