Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 11.065
- Поени од реакции
- 27.516
Ја погодиОва ќе победи, 99,99%!
Како појава е екстремно антипатичен. Уште па кога дознав дека има 30 години а се понаша ко да има 15... Ама е едно од најоригиналните створења што се појавиле во Србија последниве години. Во 2016 кога РТС без избор интерно ја избраа Сања Вучиќ и тогаш за прв пат отиде на Евросонг, се збореше дека битката во РТС при интерниот избор се водела баш помеѓу Сања и Лук Блек. Наводно Лук бил пријавен со ова: https://www.youtube.com/watch?v=Lyu-VzB6tZ8 исто, одлична, оригинална песна која мене повеќе ми се допаѓа од Shelter. Подоцна извади уште пет-шест песнички кои исто ми беа супер, ама „Само ми се спава“ ми е перфектна. Освен Србија и Хрватска, немам слушнато ништо друго годинава, ама ако 90% од песните се тралалајки ко обично, мислам дека „Само ми се спава“ може и да победи. Јас секако ќе стискам палци!Мене ми е доста лоша српскава песна. Што знам, едноставно не сум фан на ваков тип на музика. А и типчево како појава делува доста антипатично.
Ќе има добар пласман, тоа е сигурно. Ова поминува добро на Евровизија, и мене нема да ме чуди дури и да победи. Ама сепак мене лично ова не ми се допаѓа. Не е стил на музика кој би го слушал. Освен Хрватска и Србија немам и јас уште слушнато друга песна. Се надевам ќе има нешто вредно за што да се навива.Како појава е екстремно антипатичен. Уште па кога дознав дека има 30 години а се понаша ко да има 15... Ама е едно од најоригиналните створења што се појавиле во Србија последниве години. Во 2016 кога РТС без избор интерно ја избраа Сања Вучиќ и тогаш за прв пат отиде на Евросонг, се збореше дека битката во РТС при интерниот избор се водела баш помеѓу Сања и Лук Блек. Наводно Лук бил пријавен со ова: https://www.youtube.com/watch?v=Lyu-VzB6tZ8 исто, одлична, оригинална песна која мене повеќе ми се допаѓа од Shelter. Подоцна извади уште пет-шест песнички кои исто ми беа супер, ама „Само ми се спава“ ми е перфектна. Освен Србија и Хрватска, немам слушнато ништо друго годинава, ама ако 90% од песните се тралалајки ко обично, мислам дека „Само ми се спава“ може и да победи. Јас секако ќе стискам палци!
What?Германците ќе идат со некои сеоски Рамштајн. Исто сатанисти како сите изведувачи до сега.
На Евровизија нема одамна тоа што викаат луѓето овие се тешки металци и не им е местото на Евровизија да се појавуваат.What?
Лани ги гледав и слушав во живо овие. Беа предгрупа на Iron Maiden во Белград. Не звучеа лошо, свират gothic metal. Само не знам што мајка бараат на Евровизија...