Малку језивко. Демек Русија ќе нападне некој од овие 3?
Не не.Малку језивко. Демек Русија ќе нападне некој од овие 3?
hhhhНе не.
Полска ќе се спремале јако пошо никад не победиле.
Финска ќе ги враќале Лорди , а Шведска секад се фаворити.
може и Молдавија, башка сега им украдоа 12 поена и ги дадоа на Украина
Мислам прочитав некаде дека тоа било аплаудирање на знаковен јазик. Не ме држи за збор, ама така нешто ми се врти во главава...Во право си.
Тој делот со вртење раце не го разбирам. Таквото вртење на раце се покажува кон личност ако сакаш да му речиш ти си ненормален, баш така ги вртиш рацете.
Од една страна пее бити здрава, а со раце покажува бити ненормален.
Тоа е. Аплауз на знаковен јазик.Мислам прочитав некаде дека тоа било аплаудирање на знаковен јазик. Не ме држи за збор, ама така нешто ми се врти во главава...
Добра одлука . Вложуваа напори и едноставно немаше резултати,единствено Тамарчето шо имаше боље пласман во историја И ТОА ПОСЛЕ ПРОМЕНА НА ИМЕТО .МАКЕДОНИЈА НЕМА ДА УЧЕСТВУВА НА ЕВРОВИЗИЈА 2023 – парите МТВ ќе ги пренамени за плаќање на високите сметки за струја!
Македонија нема да учествува на Евровизија 2023 година, ова денеска преку изјава за ММС го потврдил директорот на Македонската радио телевизија, Марјан Цветковски.kurir.mk
Минута молк за сите Тамари, Гавралиевци, ЛЏБТ и Северни отпушоци кои наредна година нема да навиваат за Северна на најдебилниот настан од кој редовно добиваат нагон за влажнење на гаќите.
Не знам од кај ти е овој впечаток дека либералците и ЛГБТ се очајни за наше присуство на настанот. Повеќе либерални луѓе што ги знам исто така поддржуваат да се пренасочат парите. Не е ова нешто измислено од десничарите.МАКЕДОНИЈА НЕМА ДА УЧЕСТВУВА НА ЕВРОВИЗИЈА 2023 – парите МТВ ќе ги пренамени за плаќање на високите сметки за струја!
Македонија нема да учествува на Евровизија 2023 година, ова денеска преку изјава за ММС го потврдил директорот на Македонската радио телевизија, Марјан Цветковски.kurir.mk
Минута молк за сите Тамари, Гавралиевци, ЛЏБТ и Северни отпушоци кои наредна година нема да навиваат за Северна на најдебилниот настан од кој редовно добиваат нагон за влажнење на гаќите.
треаше два бона или таско да ги пратиме. Лом ќе напраеја дечките