Euroleague на А2

• Креатор на темата Креатор на темата Radical Boy
  • Време на започнување Време на започнување
ke davat li PARTIZAN

Toa де утре решавачката утакмица со Панелиниос во Белград ако тепаме ќе одиме во топ 16 фазата и баш и мене ме интересира дали ќе ја даваат друг поинтересен дуел незнам така да најверојатно овие од а1 ќе се одлчат за пренос од пеколот во пионир..:helou:

Toa де утре решавачката утакмица со Панелиниос во Белград ако тепаме ќе одиме во топ 16 фазата и баш и мене ме интересира дали ќе ја даваат друг поинтересен дуел незнам така да најверојатно овие од а1 ќе се одлчат за пренос од пеколот во пионир..:helou:

Паниониос...

Не е решавачка, ако сака да иде даље Партизан мора да победи на двете преостанати утакмици што значи дека треба и победа против ЦСКА во Москва во последното коло...Може да иде понатаму и со една победа но во тој случај треба да му се погодат резултатите од другите утакмици ,првенствено Ефес да изгуби ако не се лажам...А вечер мора да победат со појше од 5 разлика ако сакаат да ги задржат шансите за топ16....

aко вечер Партизан тепа 4 и повеќе,и Ефес изгуби од Цска дома тогаш Партизан има обезбедено топ 16.

aко вечер Партизан тепа 4 и повеќе,и Ефес изгуби од Цска дома тогаш Партизан има обезбедено топ 16.

Ќе видимо за тоа, тоа са само математике, не дека Партизан са слаби напротив тие играат супер кошарка, ама пак Ефес са мн јаки и не би било чудно и да ги совладаат ЦСКА кои се едни од најаките во евро лигата ако не и најаки...:helou:

Вечер ќе има интересен натпревар Монтепаски vs Пао во 21h:helou:

Доста интересна утакмица Сиена-Панатанаикос победа на Сиена од 82-77 мислам ја загледав на крај :):) Доста интересно

Интересно у секој случај, еден поен им фалеше на Монтепаски за подобар меѓусебен дуел со Пао и автоматски второ место ама ете 5 сакаше да биде :)

Ај уше малку ќе почне ТОП 16, очекувам далеку поинтересни дуели, овие некако многу предвидливи се, и секако да видеме друг тим освен Партизан на А2 не би било лошо :)

Интересно у секој случај, еден поен им фалеше на Монтепаски за подобар меѓусебен дуел со Пао и автоматски второ место ама ете 5 сакаше да биде :)

Ај уше малку ќе почне ТОП 16, очекувам далеку поинтересни дуели, овие некако многу предвидливи се, и секако да видеме друг тим освен Партизан на А2 не би било лошо :)
barca ima najjak skor od site niednas ne ja davaa samo partizan go davaat u ku.ac

Партизан ќе испадне само ако Ефес победи на гости со Реал(и Реал мора да тепа).и Армани да тепа со Паниониос на гости така да не би требало да испаднат!

Партизан ќе испадне само ако Ефес победи на гости со Реал(и Реал мора да тепа).и Армани да тепа со Паниониос на гости така да не би требало да испаднат!

Aли јас мислам дека Цска ќе ни ја пуште како пред две сезони што Пао ни ја пушти во Грција само за да влеземе сигурно:helou:

Aли јас мислам дека Цска ќе ни ја пуште како пред две сезони што Пао ни ја пушти во Грција само за да влеземе сигурно:helou:

Не би се надевал баш,али ваше си е... Тренер на ЦСКА не е Жељко Обрадовиќ па во име на пријателство со Дуле да игра со послаба постава, за да му овозможи на клубот во кој се афирмирал и како играч и како тренер , да помине понатаму во топ16...

Абе не се знае,а и мислам дека нема шанси како прво Ефес да го тепа Реал во Мадрид зашто ако Реал изгуби се замешува се,може и да испаднат во случај Партизан да победи ќе имаат исто победи ама Партизан има подобар меѓусебен дуел така да Реал мислам дека ќе го згази Ефес кој игра многу лошо на гости и ќе си заврши работа и за него и за Партизан,ама се се ова претпоставки затоа сега ќе чекаме!

Среда во 19:30 пренос од Висталегре Арена, Реал - Ефес. :wink:

Одлично!
Навиваме за Реал:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom