Euroleague на А2

• Креатор на темата Креатор на темата Radical Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Уф колку само ќе тепа Уникаха ама нема да ја гледам не сум дома:jaj:

Не бе добар е изборот, Цибона разара оваа сезона, баш сакам да ги изгледам, одличен дуел ќе биде со Уникаха.

Дај не заебавај...Уникаха-Цибона,подобар избор бил од Панатинакос-Сиена...:tapp:Не велам дека Уникаха-Цибона нема да биде добар дуел,но.....:)

Може не подобар, али добар е, а и онака гејците ќе тепат 20 разилка, накурчени се од поразот со Барселона, ја кога би имал можност истиот избор би го направил, е сеа ти ако си фан на Панатинаикос тоа е друго :) И јас сакам Реал - Армани Џинс да гледам ама нема :)

Може не подобар, али добар е, а и онака гејците ќе тепат 20 разилка, накурчени се од поразот со Барселона, ја кога би имал можност истиот избор би го направил, е сеа ти ако си фан на Панатинаикос тоа е друго :) И јас сакам Реал - Армани Џинс да гледам ама нема :)
Не сакам да започнувам пак расправија....И пак ќе ти кажам нема веза јас чиј фан сум,Панатинакос-Сиена е најдобра утакмица вечер !Ама ќе ги гледаме Цибонашите,и ќе навивам за нив:)
П.С Маршал ќе ги растури вечер :)

Шо интересно Цибона ќе изгуби 15 најмалку
Панатинаикос-Сиена е 100 пати поинтересна

И пак жива глупост од А1...два Фајнлфор предтеденти играат, а тие, Уникаха со 5 повредени и просечна Цибона...ВРСКА НЕМААТ ОД КОШАРКА, само балканциве ги даваат (ваљда најевтини им се) :tapp::tapp::tapp:

И пак жива глупост од А1...два Фајнлфор предтеденти играат, а тие, Уникаха со 5 повредени и просечна Цибона...ВРСКА НЕМААТ ОД КОШАРКА, само балканциве ги даваат (ваљда најевтини им се) :tapp::tapp::tapp:

Што знам јас баш би сакал да ги гледам Цибона а посебно Пркачин одамна го немам гледано како игра да видиме дали останало нешто од него што прикажуваше порано.:smir:

Што знам јас баш би сакал да ги гледам Цибона а посебно Пркачин одамна го немам гледано како игра да видиме дали останало нешто од него што прикажуваше порано.:smir:
Аха глупости.Златна утакмица Панатинакос-Монтепаски,ЈБГ то е то...Абе Пркачин,многу интерсен играч е ...Човекот не знае да ја шукне топката со десна рака,оди низ средина и со некој полу чекор ја фрла топката,и се кош :pos2::pos2:ЦАР е:)

Аха глупости.Златна утакмица Панатинакос-Монтепаски,ЈБГ то е то...Абе Пркачин,многу интерсен играч е ...Човекот не знае да ја шукне топката со десна рака,оди низ средина и со некој полу чекор ја фрла топката,и се кош :pos2::pos2:ЦАР е:)

Циганикос не го гледам не ми се интересни нешто а Монтепаски се добра екипа мислам посилна од лани со доаѓањето на Домеркант а и оној литванецот се опорави како се викаше само мислам Каунас или Каукенас извореден бек шутер човекот е супер играч и мислам дека послабите екипи што се тука по квалитет се поинтересни за следење пошто се борат беспоштедно и секој може да победи секого.:smir:

A2 може слободно у Партизан ТВ да се реименува, сеа за сеа не пропуштвме натпревар на црно-белите, како само за нив да се претплатени, не дека ми пречи мене, интересни се утакмиците ама има уште тон други екипи кои мислам дека треба да ги видиме.

А сеа во 20:00 пренос од Макаби - Уникаха.

A2 може слободно у Партизан ТВ да се реименува, сеа за сеа не пропуштвме натпревар на црно-белите, како само за нив да се претплатени, не дека ми пречи мене, интересни се утакмиците ама има уште тон други екипи кои мислам дека треба да ги видиме.

А сеа во 20:00 пренос од Макаби - Уникаха.

Е шо сакаш ти Реал да го дават нема Реал бе нема давање Партизан ќе го гледаме и точка :vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::kez::kez::kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom