Euro truck simulator 1/2 ( Truck games )

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
А full верзија има ли или и вие како мене сте упорни дечки па на секоу 10мин ја активирате .... иначе преголем љубител сум на вакви симулатори ..... а за играва немам коментар топ е ... само да ја најдам full ...

А full верзија има ли или и вие како мене сте упорни дечки па на секоу 10мин ја активирате .... иначе преголем љубител сум на вакви симулатори ..... а за играва немам коментар топ е ... само да ја најдам full ...
Фул верзија си има само нив што ги зеза нешто тоа е друг проблем ..

Стигнав до 11 ниво, ми побара да ја активирам, го ставив исиот сериски од замунда не сака. Чаре?:facepalm:

Е порано бев тешко заразен од овие типови на игри, 18 wheels of steel, Hard Truck , и што не....

прекинав да играм кога реализмот не го подобрија односно возењето брзо, стално очекував во некоја верзија да светне сијаличката за масло ова она ама ... :) сепак супер се игрициве

Пак ја почнав денес ај да видам дали ке стигнам да имам лепотица ко вашата и дали ке ве поминам :))

zs kamionive na euro truck 2 ne odat poveke od 90 km/h eve go imam najbrzijot kamion ovoj valijant sto e i toj ne odi poveke od 90 km/h (osven na nadolnina ). na pretdhodnata verzija euro truck 1 najskapion kamion razvivase bbrzina nad 150 km/h.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom