Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш има кохонес за тоа Саутејт.Составот мизерија, на клупа ги имаш Грилиш, Белингам, Санчо, Маунт, Фоден па и Рашфорд тој зема со 10 дефанзивци излегува, Чоло лајна да јадиАбе излези таму изиграј машки Германија е попара во одбраната, нападни ги дупни му ја главата.
Абе добро реално овој натпревар има преголема тежина затоа што кој и да помини понатаму ќе има олеснителен пат до финале ама сепак бе, има добри играчи можеше подобар состав од овој.Мислиш има кохонес за тоа Саутејт.
На средина мислам ќе го изгубат дуелот Англичаните, каде каде подобра средина имаат Германците али ај да не баам предвреме.
Навивам за Англија али паметот друго ми вика.
На светски првенства афричките репрезентации ми се симпатични, ама европски репрезентации со црнци а ла Франција и Холандија ми се на црна листа.На ЕП Италија и Германија најчесто, и земјите од Источниот Блок.
На СП ја додавам само Јапонија ради тоа што играат најчисто, не се бунат и не плачат на терен, културни луѓе.
А не ги можам Англичаните и нивната препотентност (Football's coming home). Класични инцести.
Франција ради црнчугите у репрезентацијата, последен пат сами направиле нешто у 84' каде само Тигана им беше едини црнец. Од тогаш успесите им се должат ради алжирците, црнците и понекој марсовец у екипата.
Шпанија...лиглиња
Има Саудгејт се само му фали у глава и кохонес меѓу нозете.Абе добро реално овој натпревар има преголема тежина затоа што кој и да помини понатаму ќе има олеснителен пат до финале ама сепак бе, има добри играчи можеше подобар состав од овој.
za mene e strasno kakvi drva kako treneri imaat golemi fudbalski nacii kako anglija, holandija i francija. im dozvoluvaat na trenerski antitalenti da se glupiraat so reprezentacija, nesto sto treba da im e najsveto vo fudbalot. kakov potencijal realno ima anglija, uste povise francija, a southgate i deschamps nisto ne mozat da izvlecat od toa. inace sekako znam deka francija e aktuelen svetski prvak, ama realno i togas francija ne pruzi nisto posebno. i vcera bea mizerija, edino ziveat od individualniot kvalitet, a izborot na igraci i nacinot na koj se postaveni i igraat e katastrofa.Која тактичка тремка е овој Саутгејт.